Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júna 2017, 19:18
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Legendárny herec David Hasselhoff vyskúšal slovenské chrumky, horalky či korbáčiky. Väčšina našich sladkostí mu chutila, ale našli sa aj výnimky

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Hviezda mnohých seriálov prišla do Prešova.

Herec a spevák David Hasselhoff poctil svojou návštevou slovenské publikum ešte pred pár dňami, keď vystúpil na prešovskom festivale Dobrý festival a zaspieval si tam zopár zo svojich najväčších hitov, ale moderátor Boris Pršo si na legendárnu hviezdu posvietil aj trochu bližšie. Davida si na pár minút ukradol a nechal ho vyskúsať niekoľko klasických slovenských sladkostí, od horaliek až po sojové rezy, a samozrejme nezabudol ani na chrumky či korbáčiky, takže Hasselhoff musel spoznávať nové chute. Nevedno, ako veľmi mu jednotlivé sladkosti chutili, avšak korbáčiky si rýchlo obľúbil a z horalky si tiež odhryzol hneď párkrát, lenže naše obľúbené chrumky nepreferoval.

Domov
Zdieľať
Diskusia