Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2017, 15:26
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Na titulke magazínu ESPN sa objavili nahá Caroline Wozniacka aj hráč z NFL. Niektorí ľudia však mali s obnaženými športovcami značný problém

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Magazín ESPN už tradične vydáva svoju edíciu Body Issue.

Magazín ESPN pred pár dňami už tradične predstavil svoju edíciu Body Issue zameranú na ľudské telo zo všetkých možných uhlov pohľadu a vo veľkom štýle už klasicky verejnosti predstavil aj mená známych osobností, ktoré sa tentoraz objavia na titulnej stránke. Jednou z nich sa stala dánska tenistka Caroline Wozniacka a druhou zase hráč americkej NFL Zeke Elliott. Magazín predstavil svoje tohtoročné hviezdy prostredníctvom krátkej GIF ukážky na svojom Twitteri, ale zrejme nečakal, že sa na tejto sociálnej sieti rozpúta debata o tom, čo tam vlastne robí nahé mužské telo.

Zeke Elliott sa totiž na Twitter dostal o deň skôr ako Caroline a množstvo mužov začalo písať magazínu ESPN odkazy v štýle, že ich obrázok s nahým mužom pod prúdom vody zhnusil a mali by ho okamžite vymazať. Časopis mal však na druhý deň pripravené ďalšie prekvapenie, pretože predstavil aj Caroline Wozniacku v rovnakom štýle ako Elliotta a akoby zázrakom sa nikto na nahú tenistku nesťažoval. Samotný Zeke Elliott sa na margo svojej titulnej fotografie stihol vyjadriť, že jeho telo len predstavuje transformáciu z malého chlapca na dospelého muža.  







___________





Domov
Zdieľať
Diskusia