Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2017, 20:29
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Rozdiel medzi ženami a mužmi je niekedy až priepastný. Kým muž schmatne prvý šampón, ktorý uvidí, ženy strávia pred regálom desiatky minút

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Starostlivosť o svoje telo berie každé pohlavie inak.

To, že muži a ženy sú úplne odlišne bytosti, sa nehovorí len tak a o pohlaviach niektorí dokonca tvrdia, že sú z úplne iných planét. Myšlienkové pochody oboch pohlaví sú totiž poriadne odlišné a aj keď vedieme konverzáciu v spoločnom jazyku, niekedy sa jednoducho nedokážeme pochopiť, aj napriek tomu, že na to vydávame obrovské množstvo úsilia. Portál brightside.me sa však do tejto problematiky rozhodol vniesť trošku svetla a pripravil úsmevné grafy, ktoré ťa poučia o tom, ako to vyzerá v hlave opačného pohlavia, aby si mu aspoň niekedy rozumel. Niektorí muži totiž nechápu, ako môže ich priateľka stráviť desiatky úmorných a nekonečných minút pred jedným jediným regálom so šampónmi, snažiac sa vybrať ten najlepší.

Domov
Zdieľať
Diskusia