Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2017, 0:46
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Volali ju duch, ale ona ich nenávisť porazila. Slečna s albinizmom sa stala modelkou, aby neprajníkom ukázala, čo je jej prednosťou

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nontobeko obrátila albinizmus na svoju najúčinnejšiu zbraň.

Stále iba 20-ročná Nontobeko Mbuyazi z Juhoafrickej republiky sa narodila s albinizmom. O albinizme a jeho dopade na ľudí v niektorých afrických krajinách sme už v minulosti písali, ale v Juhofrickej republike to našťastie také strašidelné nie je, avšak Nontobeko si kvôli svojej bledej pleti vytrpela už množstvo neprajných komentárov. Zaujímavosťou je, že Nontobeko až tak často nezažívala výsmech a osočovanie zo strany ľudí priamo v jej rodnej krajine, ale v oveľa väčšej miere ju ľudia súdili na sociálnych sieťach. Aj keď sa vždy snažila vnímať svoj albinizmus v pozitívnom slova zmysle, niekedy ju tvrdé slová komentujúcich silno ranili a spamätávala sa z nich aj niekoľko hodín. Napokon to však nebolo vôbec na škodu, pretože práve nenávistné odkazy ju motivovali, aby vyskúšala svoje šťastie v oblasti modelingu a jej odvážne konanie sa vyplatilo.

Nontobeko momentálne študuje kriminalistiku na univerzite, avšak keď má dostatok času, vždy sa rada dostaví do štúdia a nafotí niekoľko zaujímavých záberov, s ktorými sa potom pochváli aj svojim fanúšikom. Vďaka jej zvyšujúcej sa popularite už o ňu prejavilo záujem niekoľko rôznych modelingových agentúr, takže Nontobeko má skutočne kariérnu cestu otvorenú a ak by sa jej nezadarilo vo svojom odbore, desiatky fotografov čakajú len na to, kým sa im ozve a bude súhlasiť s novou sériou fotografií. Ako sa hovorí, človek by sa mal vždy na všetko pozrieť z tej pozitívnejšej stránky a aj zo svojej neveľmi populárnej súčasti spraviť hlavnú prednosť.



Domov
Zdieľať
Diskusia