Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. apríla 2017, 14:43
Čas čítania 0:00
Ján A.

12-ročný syn člena Metallicy prežil fantastický rockový debut. V šľapajách otca zaskakuje basového gitaristu skupiny Korn

HUDBA METALLICA
Uložiť Uložené

Videá fanúšikov kapely z Bogoty dokazujú skvelé momenty z výstupenia.

Syn basového gitaristu Metallicy Tye Trujillo, ktorý nesie slávne otcovo priezvisko, prežil debutový koncert so známou rockovou kapelou Korn. Tye je členom kapely zatiaľ len na turné v Južnej Amerike, presnejšie v Kolumbii, Brazílii, Argentíne a Peru. Na vystúpeniach nahradil Reginalda “Fieldyho” Arvizu, dlhodobého príslušníka Kornu, ktorý sa vráti späť až na turné v USA. Termín opätovného príchodu zrejme padne na májový festival v Caroline. Aký osud ho čaká po sérii vystúpení zatiaľ netušíme. Spoločný koncert len s otcom by bol veľmi atraktívny. Alebo sa rovno ocitne na jednom pódiu s otcom a s ostatnými členmi legendárnej Metallicy? 

Syn famózneho otca má ešte len 12 rokov a už má dokonca aj vlastnú skupinu. Volá sa The Helmets a žánrovo má veľmi blízko rodinnej tradícii. Tye je taktiež basový gitarista. Pár krát sa už celá kapela vyskytla v rôznych amerických reláciách, ale väčší záujem širokej spoločnosti sa im až do tohto momentu vyhýbal. Teraz ho už však neminul veľký koncert. Debutovú noc prežil v Bogote, hlavnom meste Kolumbie. Čaká na neho ešte ďalších 5 vystúpení. Kvôli slávnemu otcovi získal pomerne obrovskú pozornosť publicistov po celom svete. Nižšie nájdete zopár fanúšikovských videí z koncertu. Ako sa vám pozdáva talentovaný syn Roberta?

Domov
Zdieľať
Diskusia