Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. marca 2017, 11:05
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Žiadna opatrovateľka, ale milujúca manželka. Profesor z vtipného virálneho videa na BBC aj s rodinkou vysvetlili, čo sa vlastne stalo

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Profesor Robert Kelly sa stal internetovou senzáciou vďaka svojim deťom.

Pred necelým týždňom sa priamo v živom vysielaní britskej televízie BBC objavil moment, vďaka ktorému si profesora Roberta Kellyho na dlhý čas zapamätajú milióny ľudí. Pri rozprávaní o situácii v Južnej Kórei mu do pracovne vtrhli jeho dve deti, ktoré onedlho prišla zachraňovať jeho manželka. Na internete sa rýchlo strhla debata o tom, či v skutočnosti išlo o manželku, alebo to bola pestúnka, ale obaja s úsmevmi na tvárach uviedli všetko na pravú mieru. Zároveň priznali, že keď do izby vleteli ich deti, oblial ich studený pot, pretože si pomysleli, že ich BBC už nikdy nezavolá kvôli obrovskému trapasu. Našťastie, nič také nenasledovalo a BBC svoju spoluprácu s Robertom neukončila, dokonca jej to celkom padlo vhod. Samotné vtrhnutie detí do izby vysvetľovali tak, že staršia dcéra oslavovala narodeniny a prežívala euforické chvíľky. Celý incident teda dopadol šťastne a nikto sa na nikoho nehneval, a tak si môžeš pozrieť krátky a roztomilý rozhovor o tom, čo všetko sa odvtedy udialo.

Domov
Zdieľať
Diskusia