Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2017, 17:14
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Keď otec pracuje, deti neposlúchajú. Počas rozhovoru do hlavných správ BBC mu do prejavu vtrhli plačúce deti i vystresovaná manželka

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Takto to vyzerá, keď si v piatok spravíš home office.

Politológ profesor Robert Kelly sa nedávno účastnil rozhovoru pre BBC, v ktorom popisoval aktuálnu situáciu v Južnej Kórei, kde pre korupcie hrozí zatknutie prezidentky po tom, čo už bol pre korupciu zavretý šéf Samsungu a prezidentkina najlepšia kamarátka s dcérou. Všetko sa odohrávalo v živom prenose a pán Kelly zrejme vysielal z pracovne zriadenej u neho doma. Po pár sekundách prenosu mu však do miestnosti vtrhlo jedno z jeho detí, ktoré už o pár sekúnd nasledovalo ďalšie, navyše plačúce. Prvý nevítaný hosť sa hneď podujal zhadzovať zo stola všetko, čo uvidel, až celú situáciu zaregistrovala (pravdepodobne) manželka. Je možné, že ide aj o pestúnku, v komentároch na YouTube však diváci horlivo tvrdia, že v skutočnosti ide o profesorovu ženu. Tá do miestnosti vtrhla najrýchlejšie ako vedela, až sa takmer pošmykla. Deti z miestnosti vytiahla najlepšie ako vedela, no keď chcela vyjsť, pošmykla sa a z ruky jej vykĺzla kľučka dverí, za ktorou sa v rovnakom momente ešte pokúsila natiahnuť. Video, ktoré sa za deň stalo obrovským virálom, je tak zakonečené ešte aj akrobatickým číslom. Každopádne, moderátor správ i profesor zvládli celú situáciu bravúrne a všetko zvládli s maximálnou profesionalitou, za čo im rozhodne skladáme klobúk.

Domov
Zdieľať
Diskusia