Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2017, 22:38
Čas čítania 0:00
Marek R.

Hrajúca legenda klubu. Fantastický Marek Hamšík zaznamenal hattrick a pomohol tak Neapolu k jasnej výhre

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenský šport zažíva úspešný večer.

Pred pár minútami som dopísal o Petrovi Budajovi a teraz musím opäť vychváliť ďalšieho slovenského športovca, keďže obaja páni spravili takto večer našej krajine výbornú reklamu. V 23. kole zavítal Marekov Neapol na ihrisko Bologne a čakala sa jednoznačná výhra hostí, ktorí sa chceli opäť priblížiť čo najbližšie k prvému Juventusu. Na našu radosť k tomu prispel aj slovenský reprezentant, a to nie len tak hocijako.

Marek nie je v prvom rade kanonier, skôr šance pripravuje a podieľa sa na tvorbe celej akcie, keďže jeho futbalový mozog pracuje vždy na plné obrátky a snaží sa tak svojimi prihrávkami dačo vymyslieť. Aj on však dokáže byť pred bránou nesmierne nebezpečný a okrem tvorby hry prispieva aj gólmi a dokonale to ukázal aj v dnešnom zápase. Neapol ho poľahky vyhral 1:7 a Marek Hamšík k tomu prispel hneď tromi gólmi. A hlavne ten tretí stojí za to.

Domov
Zdieľať
Diskusia