Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2016, 19:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus si zahrá hlavnú úlohu v akčnom filme Priepasť od režiséra Eternalu. Už samotný trailer napovedá, že to bude veľké!

FILMY A SERIÁLY RYTMUS
Uložiť Uložené

Po minuloročnom úspechu s krátkym filmom Eternal sa tentokrát dočkáme podobného formátu, avšak chýbať nebude ani hovorené slovo.

Krstný otec zatiaľ predajmi doslova drví celú rapovú scénu a keďže je už niekoľko týžňov vonku, tak ste určite mali možnosť poriadne zodrať svoj originálny nosič v prehrávači. Keďže toto Rytmusove sólo obsahuje až 24 plnohodnotných trackov, na svoje si bez pochýb prišiel naozaj každý a s odstupom času môžeme tento krok hodnotiť veľmi pozitívne, aj keď pri prvých počutiach bolo spracovanie umeleckého zážitku o niečo komplikovanejšie. Dnes sme sa však zišli kvôli niečomu inému, a teda konrétne Rytmusovmu chystanému filmu, o ktorom však zatiaľ nemáme veľa informácií. 

Dnes bol však zverejnený oficiálny trailer, na základne ktorého môžeme už teraz konštatovať, že sa skutočne je na čo tešiť. Podobne ako v prípade minuloročného Eternalu pôjde o projekt z dielne poľského tímu filmových tvorcov 9LITER Filmy na čele s režisérom Błažejom Jankowiakom, a tak bez pochýb nebude núdza o prepracované zábery, možnostvo efektov a tentokrát aj dialógy a akciu, ktorými posúva tretina Kontrafaktu level ešte o niečo vyššie. Hudbu už tradične dodal Maiky Beatz a my sme už teraz veľmi zvedaví na samotný výsledok. Všetko nasvedčuje tomu, že by mohol uzrieť svetlo sveta už čoskoro a my teda pevne veríme, že to bude ešte tento rok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia