Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2016, 21:31
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Matt Damon je v akčnom traileri pre kolosálne fantasy lepším lukostrelcom než Legolas

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Matt Damon, Pedro Pascal či Willem Dafoe v akčnom traileri pre fantasy The Great Wall.

O pár riadkov nižšie vás čaká prekvapivo dobrý trailer. Ázijské fantasy smerované na americký, respektíve celosvetový trh, ktoré zlanárili veľké hviezdy, zväčša veľmi dobre nedopadli. Je však možné, že The Great Wall bude výnimkou. Ako na vás zatiaľ pôsobia akčné scény či samotný fakt, že schopnosti Damonovho lukostrelca sú mimo tohto sveta, nám dajte vedieť v komentároch. Určite sa tešíme viac, ako sme sa kedy tešili na Dieselovho Lovca čarodejníc.

Matt Damon sa vo veľkolepom fantasy The Great Wall postaví bájnym príšerám, kvôli ktorým sa rozhodli v Číne postaviť Veľký čínsky múr. Mal oddeliť príšery od ľudí, no stavba sa akosi komplikovala, navyše bol celý múr pod neustálym útokom. Ide o najvačší film natočený výhradne na čínskom území a prvú snímku vizionárskeho režiséra Yimou Zhanga v angličtine. Premiéry sa dočkáme niekedy vo februári 2017. Okrem Matta Damona uvidíme aj hercov, ako napríklad Jing Tian, Pedro Pascal, Willem Dafoe a Andy Lau.

Domov
Zdieľať
Diskusia