Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2016, 16:34
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Starší pár nemal ani tušenia, že im s orientáciou v New Yorku pomáha samotný Leonardo DiCaprio. Herec sa nezvyčajnému stretnutiu určite potešil

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Žiadne autogramy ani spoločné fotografie.

Herecká hviezda Leonardo DiCaprio má za sebou úspešný ešte stále prebiehajúci rok 2016. Po toľkých rokoch skúšania sa mu konečne podarilo vyhrať vytúženého Oscara, len pred pár dňami zverejnil svoj dokumentárny film o environmentálnych problémoch trápiacich našu planétu a ešte aj znovu pobavil internet. Nie je žiadnym tajomstvom, že Leo trávil posledných niekoľko mesiacov v New Yorku, veď na jednej z ulíc aj vystrašil Jonaha Hilla, avšak tentoraz ochotne pomohol staršej dvojici. Na tom by samozrejme nebolo nič zvláštne, lenže starší pár nemal ani tušenia, s kým sa to zhovára. Mohla za to buď nevedomosť alebo Leove slušné krytie vďaka slnečným okuliarom a obľúbenej baretke. Leo im teda na mobile ukázal mapu a popísal kam majú smerovať bez toho, aby ho manželia požiadali o podpis či spoločnú fotografiu. A určite ho takéto trošku rozdielne stretnutie potešilo.

Domov
Zdieľať
Diskusia