Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. septembra 2016, 19:24
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Zaľúbený pár zostal prekvapený, keď mal celý let pre seba. Jediní pasažieri na palube zažili s posádkou kopec zábavy

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Špeciálny deň pre dvojicu britkých turistov.

Jedna britská dvojica sa pred pár dňami ocitla na palube lietadla, v ktorom okrem nich nebol nikto iný. Nedostali sa pritom na súkromnú exkurziu, ale mali to šťastie, že let z thajského Krabi do malajzijského Penangu bol úplne prázdny. Naplno to však Carrie a Kyle pochopili až v momente, keď vstúpili na palubu, pretože počas cesty naprieč letiskom nechápali, čo sa to deje. Od odovzdávania batožiny až po kontrolu cestovných dokladov sa na nich zamestnanci leteckej spoločnosti Firefly dobre zabávali a keď im neustále pripomienkovali, že dnes ste to len vy dvaja, začalo im svitať.

Počas niečo viac ako hodinového letu spoločne s personálom zažili kopec zábavy, porozprávali sa o živote a hneď, keď pristáli, aj na colnici z nich mali veľkú zábavu. Neboli tiež nijak obmedzení neprispôsobivými pasažiermi vo vedľajších sedadlách, a tak si vyskúšali takmer každučké miesto na palube a ako sám uvidíš na videu, Kyle sa nechal trochu uniesť a v lietadle si vyskúšal aj akési akrobatické kúsky. Dvojica sa potom už len pousmiala, keď im nikto neprišiel zložiť kufre z pohyblivého pásu a na nezvyčajný zážitok bude s úsmevom na perách spomínať ešte dlhé roky. Mimochodom, pamätáš ešte na cestovateľa Alexa, s ktorým sme mali rozhovor a tiež mal tú možnosť zažiť let osamote?

Domov
Zdieľať
Diskusia