Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. augusta 2016, 18:16
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Samsung Galaxy Note7 ide u nás do predpredaja. Najšikovnejší dostanú VR headset úplne zdarma

TECH SAMSUNG
Uložiť Uložené

Ponuka, ktorá sa neodmieta.

Juhokórejský gigant predstavil začiatkom augusta novú generáciu populárneho smartfónu s operačným systémom Android, ktorý vybavil tradične pokročilým hardvérom. Ešte stále čerstvej novinke Galaxy Note7 nechýba ako na detaily bohatý HDR displej, tak ani netradičný biometrický senzor schopný rozpoznať používateľa prostredníctvom dúhovky v očiach. Konštrukcia pozostáva zo skutočne prémiových materiálov, jemný displej dostal zaoblené strany a v útrobách zase nájdeme ten najlepší mobilný hardvér, aký momentálne existuje na spotrebiteľskom trhu. Preto nie je ani žiadnym prekvapením, že si Samsung vypýta nemalú čiastku. Ak však bude potenciálny zákazník dostatočne rýchly, má príležitosť získať oveľa viac,než len Note7. Pre šikovných je totiž pripravený headset Gear VR, ktorý dostanú v rámci predobjednávok úplne zdarma. Aké sú teda podmienky?

Samsung Galaxy Note7 ide u nás do predpredaja. Najšikovnejší dostanú VR headset úplne zdarma

Od 16. až do 30.8. 2016 prebieha na Slovensku predpredaj a od e-shopu nikita.sk máš preto príležitosť získať kvalitnú virtuálnu realitu iba za to, že si Samsung Galaxy Note7 v tomto termíne objednáš za 849 eur. VR headset funguje v kombinácii so smartfónom, pričom ho stačí iba vložiť do určeného slotu a zariadenie Gear VR nás po nasadení na hlavu a oči okamžite zoberie do úplne iného sveta. Budeš tak môcť hrať pohlcujúce hry, kde sa akoby fyzicky ocitneš, alebo pozerať dychberúce videá. Jeho cena sa za bežných okolností pohybuje na sume cez 100 euro. Predaj odštartuje v septembri. Ponuka platí do vyčerpania zásob, takže už teraz sa dá predpokladať, že kvôli očakávane veľkému dopytu po Note7 dlho nevydrží.

Aké vylepšenia si Samsung pripravil?

Nový Galaxy Note je tentokrát na prednej strane vodeodolného tela zo skla a hliníku vybavený skenerom dúhovky, ktorému neprekážajú ani zhoršené svetelné podmienky. Obrovský Super AMOLED panel dokáže zobrazovať HDR obsah vo forme videa a čo sa týka fotoaparátu či čipsetu, tak ide presne o tie isté časti technických špecifikácií, akými disponuje aj vlajková loď Galaxy S7. Podľa odborníkov z webu DxOMark patrí 12 MPx foto senzoru na zadnej strane mobilného zariadenia prvá priečka spomedzi všetkých súčasných high-end smartfónov. 3,500 mAh batériu je možné rýchlo nabíjať, a to buď prostredníctvom káblu alebo bezdrôtovej podložky, kde už ale rýchlosť dopĺňania energie mierne klesá. Inteligentný stylus S Pen dostal niekoľko nových softvérových funkcií a farebné prevedenie odráža farbu konštrukcie Note7, do ktorej je zladená i samotná nadstavba TouchWiz s novými ikonkami a ďalšími drobnými vizuálnymi zmenami.

Samsung Galaxy Note7 ide u nás do predpredaja. Najšikovnejší dostanú VR headset úplne zdarma
Domov
Zdieľať
Diskusia