Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2016, 15:48
Čas čítania 0:00
Marek R.

13-ročná operná speváčka všetkých prekvapila v talentovej súťaži a porota neváhala stlačiť zlatý bzučiak

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Taký výkon nečakal nikto.

Talentové súťaže sa stále tešia veľkej obľube po celom svete a momentálne prebieha americká verzia tejto šou, kde v porote nájdeme napríklad, samozrejme, aj Simona Cowella. Ako už býva zvykom, do súťaže sa prihlásilo aj mnoho spevákov, čo vadí veľa ľuďom, keďže existuje mnoho súťaží venovaných práve im, po nasledujúcom vystúpení však nikto namietať nemôže.

Pred porotu a divákov sa totiž postavilo len 13-ročné dievča, Laura Bretan. Od prvého momentu z nej bola cítiť nervozita, čo je pochopiteľné v takom veku a všetci boli zvedaví, s akou piesňou sa pokúsi očariť porotu, aby ju mohli poslať ďalej. Akonáhle otvorila ústa, zostali všetci v šoku, keďže Laura s nevinnou tvárou v sebe skrývala naozaj jedinečný hlas. Standing ovation po vystúpení bolo samozrejmosťou a aby toho nebolo málo, člen poroty aj stlačil zlatý bzučiak, ktorý Lauru poslal priamo do živých vystúpení.

Domov
Zdieľať
Diskusia