Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2016, 10:49
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Hráčka na Twitchi netušila, že má stále zapnutú kameru, tak svetu ukázala svoje prsia v celej kráse. Streamer však nadšený nebol

ZAUJÍMAVOSTI VIDEO
Uložiť Uložené

Ďalší incident na Twitchi.

Nedávno sme tu mali škandál streamerky na Twitchi, ktorá vraj nechtiac pri vstávaní odhalila oveľa viac, než by si bola želala a očividne sa ňou stihla inšpirovať aj ďalšia vášnivá hráčka počítačových hier. Jej internetové meno znie Kaitwan13 a do hry H1Z1 ju pozval streamer Genietfan spolu s ďalšími štyrmi kamarátmi, aby si spolu mohli zahrať. Nečakal však, že Kaitwan sa odrazu dvihne zo stoličky a vytiahne si tričko až tak vysoko, že odhalí svoje vnady všetkým sledujúcim. Genietfan sa v tej chvíli zmohol iba na otázku „What the fuck?“ a záber na slečnu rýchlo vypol, ale aj napriek tomu ho pravdepodobne neminie 30-dňový zákaz streamovania, podobne ako v prípade spomínanej slečny menom Lea. Na druhej strane, fanúšikovia sledujúci stream sa vôbec nehnevali, ale práve naopak, svorne sa v komentároch vyjadrovali, že im odhalené prsia vôbec nevadili.

Domov
Zdieľať
Diskusia