Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2016, 9:39
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Do Meek Milla sa najnovšie naplno pustil aj 50 Cent, ktorý vracia úder perfektnými videami a obrázkami

HUDBA 50 CENT
Uložiť Uložené

Meek Mill obnovil na svojom EP 4/4 beef s Drakeom a takisto začal nový s 50 Centom. Ten sa však nenechal zahanbiť a na sociálnej siete si z Meeka riadne vystrelil.

Už už sme si mysleli, že beef Meek Milla a Drakea je minulosťou, no práve v tom momente vydal Meek neočakávané EP 4/4, na ktorom celú vec obnovil. Do Drizzyho sa pustil na skladbe I'm Da Plug, avšak nebola to len superstar z Toronta, kto schytal nejaký ten riadok. Na ďalšom tracku, Gave 'Em Hope, Meek Mill strieľa ostrými i na 50 Centa a zabŕda doňho kvôli jeho problémom s financiami či kvôli tomu, že sa Fifty už dlhšie podpichuje s Meekovým kamarátom a šéfom, Rickom Rossom. Partner Nicki Minaj si naozaj nedáva servítku pred ústa a rapuje i tom, že hocikto spomenie jeho meno v zlom, neostane bez odpovede. Je dosť možné, že člen Maybach Music v sebe držal tieto pocity smerom k Fiddymu už odkedy sa mu autor hitov ako In Da Club otvorene posmieval na koncerte vo Švédsku

"You tried to go "Money" May with that paper, but now you in debt cause you never was that / Fuck is you high? You know better than that / Mention my name and Berettas with that"

Ak si si myslel, že 50 nechá celú túto vec len tak, pravdepodobne ho nepoznáš príliš dobre, keďže sa vydal presne opačnou cestou. Hoci zatiaľ nevydal žiaden diss track namierený na Meeka (aj to sa môže však zmeniť), paľbu opätoval niečím, čo mu ide asi rovnako dobre ako rapovanie. Tým sú, samozrejme, vtipy a trefné posmešky a vedz, že Fiddy ich z rukáva vytiahol vskutku hojne. Do sveta ich posiela skrz svoj profil na Instagrame, ktorý sa tak rozhodne oplatí sledovať, v prípade, že sa chceš trochu schuti zasmiať. Zozbieral výplody, na ktorých Meeka niekto pretransformoval do vtipného smajlíka či pridal jeho tvár do viacerých videí, v ktorých to následne filadelfský raper schytá.

Odporúčané
Snoop Dogg zobral 50 Centovi Lamborghini, Separ a Dame sa opustili na Hip Hop Žije. Sleduj nové Freshnews Snoop Dogg zobral 50 Centovi Lamborghini, Separ a Dame sa opustili na Hip Hop Žije. Sleduj nové Freshnews 1. júla 2019, 20:07

O tom, na koho strane je v tomto beefe pravda, si budeš musieť utvoriť názor sám, keďže do zákulisia, koniec koncov, úplne nevidíme. Na jednej strane je Meek tvrdiaci, v skratke, že Fiddy rozpráva blbosti, je fejkový a aj doma v Queense ho považujú za krysu, a na druhej stráne je Curtis, ktorý to jednoducho vcelku ignoruje a kariéru svojho náprotivka považuje za ukončenú. Na partnera Nicki Minaj vytiahol i jeho staré tvrdenia, keď Meek na Twitteri písal, že ísť proti Fiftymu je samovražda. Či mal v roku 2009 pravdu a teraz sa mu to vypomstí, ukáže až čas. Zatiaľ si prezri spomínané vtipné memes a videá, no a na konci článku nájdeš aj záverečný post od Meeka. 

Pri prvých štyroch príspevkoch sú popisy nepotrebné, keďže ich pochopí asi každý.




KANAN RELOADED coming soon. Shit Head #FRIGO #SMSAUDIO

Fotka uverejnená používateľom 50 Cent (@50cent),


Meek Mill sa už viackrát púšťal do beefu, s Drakeom, Futureom a teraz Fiftym. A ako to dopadlo?

LMAO, you made a big mistake Shit Head #FRIGO #SMSAUDIO

Fotka uverejnená používateľom 50 Cent (@50cent),


See you have to be careful what you ask for Shit Head. #FRIGO #SMSAUDIO

Video uverejnené používateľom 50 Cent (@50cent),


Výraz "take an L" znamená v angličtine prehrať. A podľa 50 Meek prehráva stále, a tak by mal predstavovať práve oné písmenko. 

The New Alphabet Shit ahead. Lol #FRIGO #SMSAUDIO taking L's left and right.

Fotka uverejnená používateľom 50 Cent (@50cent),


"Is that a world tour or your girl's tour?"

Because people are calling me MEEKA, LMAO. #FRIGO #SMSAUDIO

Fotka uverejnená používateľom 50 Cent (@50cent),



Norm Kelly je torontský poslanec a Drakeov kamarát, a tak je jasné, koho stranu zastáva. 

LMAO THE Politician EVEN KNOW WHAT TIME IT IS. 3 strikes and your Out !!! shit Head #FRIGO #SMSAUDIO

Fotka uverejnená používateľom 50 Cent (@50cent),


LMAO I'm Mad I don't get the kill for my record,this is one for the books. Shit Head #FRIGO #SMSAUDIO

Fotka uverejnená používateľom 50 Cent (@50cent),


This is how it is,when your a shit head and everybody finds out at once. #FRIGO #SMSAUDIO

Video uverejnené používateľom 50 Cent (@50cent),


I'm ready to party tonight, we lit pole A thon Jam packed wall to wall. #FRIGO #SMSAUDIO

Fotka uverejnená používateľom 50 Cent (@50cent),


He was a head, but he was a good shit head. #SMSAUDIO

Fotka uverejnená používateľom 50 Cent (@50cent),



Meekove spomínané dlhé vyjadrenie skrz Instagram.  

U pop shit on social media 24/7 ... U never in the places everybody b at.... The whole queens say you a rat.... Ross baby mom hit you for that check you sick .... Ross finished you "career over? How dare you speak on that? .... All you artist that came under you broke" ya son hate you smfh! Ya swag on below "0" lol hold up..... U always hating on puff and Hov other go getters from ya city...... U going broke and you miserable .... U really miserable bro.... You like 40 on the internet all day Mayweather ain't got tickets for you nomore .... Ya liquor is piss... U really miserable and don't really have friends ... You scared to play the mixes everybody b at! U never played with me in person because u know how we rocking lol I'm done wit you ... This my last insta-fingers post for a min lol Norm Kelly hold up...... Young black dude that came from nothing vs old white racist man from Toronto.... I got more money than you already? You took the real "L" in life champ! Oh fif all y'all dudes do is talk about Nicki ... This just my real life my fault for snapping on y'all weirdos! Hov gave you a half of bar bro ski... I bet any amount of money queens would trade me for you! "You the one made it cool to b a hater" I'm out Sincerely -instafingers @iamdiddy @ceoslow stop letting this dork play around ... He already been shot 9 times lol he like a vegetable or something .... @irvgotti187 can you clarify that he told on y'all? We need answers!

Fotka uverejnená používateľom Meek Mill (@meekmill),


Khaled to vždy vystihne. Vyvinie sa aj tento spor do niečoho väčšieho? Napíš kľudne do komentára.

#problems

Fotka uverejnená používateľom Meek Mill (@meekmill),


Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia