Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2015, 20:46
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Tvorcovia Neighbors a The Interview prinášajú bláznivý trailer pre vianočnú komédiu s Kanyeho soundtrackom

FILMY A SERIÁLY KOMÉDIA SETH ROGEN
Uložiť Uložené

The Night Before je bláznivá vianočná komédia Setha Rogena, ktorý posledné roky v tomto žánri slušne púta pozornosť len a len na seba.

V mojich očiach natočil Seth Rogen za posledných 5 rokov dobrú komédiu jedine v prípade The Interview, aj keď, skôr by som to považoval za slabšiu jednohubku. Skutočne dobrý film mu vyšiel naposledy v réžii Jonathana Levina, kde si zahral po boku Josepha-Gordona Levitta v úžasnej dramédii 50/50. 

V Hollywoode ide ale o silné meno, ktoré sa v posledných rokoch prihlásilo o slovo najmä vďaka projektom ako This is the End!, Neighbors či The Interview, ktoré sa premlelo azda v každom médii na svete, takže Rogenov xicht už poznajú naozaj všetci. Rok po kontroverznej snímke tak prichádza s komédiou The Night Before. Tá rozpráva o troch chlapcoch, priateľoch z detstva, ktorí však už nezastaviteľne vstupujú do dospelosti a nemôžu tak naďalej plniť svoj celoživotný zvyk stretávania sa na Vianoce. Chcú to ale všetko ukončiť vo veľkom, a my sa tak môžeme tešiť na jazdu plnú báb, nevhodných vtipov, drog, alkoholu a vlastne všetkého, čím sa humor Setha Rogena vyznačuje. 

Kameru si zobral na starosť Brandon Trost (The Interview, The Awkward Moment, Neighbors, Ghost Rider 2), o scenár sa s najvyššou pravdepodobnosťou postaral Rogen a Levine. Na pomoc si prizvali aj Evana Goldberga, Kyle Hunter či Ariela Shaffira. Z hercov uvidíme aj Josepha-Gordona Levitta, Antonyho Mackieho, ale aj mená ako Lizzy Caplan, Jillian Bell, Michael Shannon a ďalších. Premiéra je naplánovaná na 25. november, na Slovensku a Čechách to bude pravdepodobne 10. december. 

Domov
Zdieľať
Diskusia