Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2015, 19:42
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Jeremy Clarkson suspendovaný za napadnutie producenta, nedeľný Top Gear je zrušený!

TECH
Uložiť Uložené

Známy protagonista čelí ďalšiemu problému.

Najnovší Top Gear je v plnom prúde, po poslednej nedeli už za sebou máme 7. časť 22. série. Ani tento rok tomu nie je inak a tradične sme tak svedkami mimoriadne atraktívneho programu s automobilovou tematikou a presláveného humoru. V uplynulých hodinách však svet začína zaplavovať horúca správa o tom, že BBC sa rozhodlo pozastaviť, respektíve zbaviť svojej funkcie lídra svätej moderátorskej trojky a vlastne celého programu, Jeremyho Clarksona, až do ukončenia vyšetrovania. Oficiálna správa sa dostala na povrch len nedávno, pričom doteraz nie je jasné, čo presne sa stalo.

"No one else has been suspended. Top Gear will not be broadcast this Sunday,"

Údajne ide o pomerne vážnu situáciu, za ktorou stoji konflikt 54-ročného moderátora s jedným z hlavných ľudí zo štábu televízie. Škandál mal viesť k napadnutiu producenta známym moderátorom, čo okrem vyššie uvedených záverom prináša aj zrušenie vysielania nasledujúcej časti. Pripomeniem, že v spojitosti s hlavným protagonistom Top Gearu to nie je zďaleka prvýkrát, čo je v podobnej situácii. Jeho humor a vystupovanie neraz rozdeľuje nielen divákov na dva tábory, bez neho si ale Top Gear nevedia predstaviť pravdepodobne okrem samotných tvorcov ani jeho neprajníci. Mamutia televízia však už minulý rok po opätovných sťažnostiach a žalobách na jeho osobu vyhlásila, že pokiaľ bude i naďalej čeliť toľkým škandálom, nemá už najmenší problém ho naozaj vyhodiť. Čo presne sa stalo sa dozvieme pravdepodobne už nasledujúce hodiny, v každom prípade nie je žiadnym tajomstvom, že Clarksonovi bola nedávno predĺžená zmluva s BBC, podľa ktorej by minimálne do roku 2018 mal byť súčasťou najúspešnejšieho automobilového a zároveň jedného z najznámejších a najslávnejších televíznych programov na svete. Nechajme sa prekvapiť, ako to nakoniec teda dopadne, celá kauza však naberá na obrátkach.  

update 10.03. 23:45

I keď som za spojením "napadol producenta" nemyslel hneď vyslovene fyzický útok, najnovšie sa ukazuje, že dôjsť malo aj k fyzickému napadnutiu. Odvolávajúc sa na známy portál thesupercarkids.com je zrejmé, že Jeremy mal údajne spomínaného producenta udrieť počas bližšie nešpecifikovaného konfliktu, ktorý sa konal už minulý týždeň, pravdepodobne počas natáčania 7. dielu, avšak až teraz vyšiel incident na povrch. Natáčanie 8., ale dokonca aj ďalších častí (samozrejme sa bavíme o štúdiových scén, samotné "dokrútky" natočené už sú) je odložené na neurčito, z toho dôvodu je najbližšie nedeľné vysielanie zrušené. Stále však nevieme, čo si môžeme pod suspendáciou hlavného aktéra predstavovať a aká je teda jeho budúcnosť v spojitosti s BBC a mimoriadne úspešným programom Top Gear. Čo už však vieme je skutočnosť, že bleskovo na dané okolnosti vyskočila na stránke Change.org petícia s trefným hashtagom #BringBackClarkson (teda BBC), ktorej výsledkom je dať najavo nesúhlas voči krokom televízie BBC a zároveň prejaviť snahu o jeho opätovné prinavrátenie. K záveru dnešného dňa (10.3), teda len pár hodinách sa pod petíciu podpísalo už neuveriteľných 90-tisíc fanúšikov a prívržencov Jeremyho Clarksona! Zapojíš sa aj ty?

Jeremy Clarkson suspendovaný za napadnutie producenta, nedeľný Top Gear je zrušený!

update 11.03. 11:45

Ďalšie informácie sa opierajú o údajnu skutočnosť, v rámci ktorej mal Clarkson udrieť producenta do tváre, čím mala pretiecť posledná kvapka trpezlivosti tvorcov Top Gearu. Ako sa ukázalo, poškodeným má byť 36-ročný asistent produkcie Oisin Tymon, pričom problém mal vzniknúť na základe toho, že účinkujúci nedostali počas natáčania svoje občerstvenie včas. Clarkson, ale aj James May a Richard Hammond medzičasom zaplavili sociálne siete vcelku vtipnými tweetmi, ku ktorým sa pridala aj dcéra suspendovaného moderátora, čím sa opäť potvrdzuje ich povesť vtipkárov. Do akej miery je situácia vážne je teda otázne, čoraz viac sa však hovorí aj o úplnom odchode Clarksona, čo na druhú stranu nedáva zmysel. V každom prípade, za 18 hodín sa pod petíciu #BringBackClarkson podpísalo už viac ako 275-tisíc fanúšikov!


 


 


 


 


Domov
Zdieľať
Diskusia