Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2015, 18:12
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Dubajská polícia opäť rozširuje vozový park. Tentokrát pribudol 477-koňový Lexus RC F!

TECH DUBAJ LEXUS
Uložiť Uložené

Do radov policajnej flotily sa po predošlých exkluzívnych kúskoch pridala ďalšia zaujímavosť.

Téma luxusného vozového parku dubajskej polície nie je na stránkach Refresheru žiadnou neznámou, práve naopak. Odstupom času sme vás informovali o všetkých dôležitých prírastkoch do radov služobnej flotily, no ak by si náhodou zabudol, pre krátku rekapituláciu čekni tento článok. Aj keď odvtedy uplynulo už niekoľko piatkov a svet neobletela žiadna významná informácia o novom prírastku, najnovšie v Dubaji opäť zbroja. Medzi známe superšporty či americké muscle cars sa tentokrát zaradil, okrem iného, najsilnejší model japonskej luxusnej automobily Lexus.

Do tradičného bieleho kabátu so zelenými pásmi a výstražnou signalizáciou sa teda prezliekol novučičký Lexus RC F, ktorého vnútro skrýva atmosféricky plnený osemvalec s objemom rovných 5-litrov a výkonom 351 kW / 477 koní. Aj japonské kladivo na M4-ky bude v službách polície ako vozidlo, ktoré bude hliadkovať predovšetkým v turistických oblastiach, a preto i tieto ladné krivky poslúžia prevažne na prezentovanie tejto bohatej krajiny.

Dubajská polícia opäť rozširuje vozový park. Tentokrát pribudol 477-koňový Lexus RC F!

Dubajská polícia opäť rozširuje vozový park. Tentokrát pribudol 477-koňový Lexus RC F!

Domov
Zdieľať
Diskusia