Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2014, 20:35
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Pozrite si prehliadku exkluzívnych dubajských policajných áut!

TECH DUBAJ
Uložiť Uložené

Najnovšie sa na internete objavilo video, kde jednotliví zástupcova policajných zložiek priblížili jednotlivé kúsky bližšie.

Pozrite si prehliadku exkluzívnych dubajských policajných áut!

Dubaj v spojení s políciou nie je žiadnou novinkou ani na našich stránkach. Ako ste si už medzičasom všimli, ich vozový park sa pomaličky rozrastal o jeden exkluzívny a luxusný kúsok za druhým. Samozrejme, každý nový prírastok obletel svet na fotografiách, s ktorými som sa hneď s vami podelil. Suma sumárov, medzičasom si tamojšia polícia poriadne prilepšila, nakoľko do dnešného dňa evidujeme hlavne tieto automobilové skvosty v ich radoch: Aston Martin One-77Audi R8 V10Bentley Continental GT, Bugatti VeyronBMW M6 Gran CoupéChevrolet CamaroLamborghini AventadorFerrari FFFord Shelby Mustang RoushMcLaren MP4-12CMercedes-Benz SL 63 AMGMercedes-Benz SLS AMGNissan GT-R či Brabus B63S-700 Widestar.

Najnovšie sa na internete objavilo video, kde jednotliví zástupcova policajných zložiek priblížili jednotlivé kúsky bližšie. Najväčším hitom je nepochybne Bugatti Veyron, ktorý im zaručil prvenstvo v pomyselnom rebríčku najrýchlejší policajný automobil na svete. Žiadnym tajomstvom nie je ani fakt, že drahé superšporty slúžia prevažne na prezentovanie tejto bohatej krajiny a teda sa pohybujú v hlavných turistických lokalitách. Na druhú stranu je treba podotknúť, že v Dubaji sú superšporty a luxusné automobily na každom rohu, preto je pochopiteľné, že i samotný policajti nemôžu vykonáva svoju prácu na bežných vozidlách. Podľa slov policajtov, ktorí jazdia predovšetkým na týchto drahých kúskoch však hovoria, že ich práca nadobúda iný rozmer, keďže obyčajne keď ľudia vidia políciu, nevyčarí im to taký úsmev a zaujatie ako v prípade, keď zhliadnu policajné vozidlo za ťažké peniaze. Najmä pre turistov je tento fakt naozaj nevídaný, preto si tieto kúsky fotia, snažia sa komunikovať s policajtmi osobne a následne svoj zážitok zdieľajú na svojich sociálnych sieťach. Následne, narozdiel od Ega, tamojšie policajné zložky teší fakt, že na internete sa objavujú milióny likov, tagov, klikov spojených s ich menom.

Podobné exkluzívne automobily nájdeš aj na tejto stránke, preto sa nezabudni pridať.

Domov
Zdieľať
Diskusia