Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2015 o 17:18
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

SpongeBob a jeho film dorazí do kín už vo štvrtok, o čom animák bude?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po dlhej dobe k nám dorazí ďalšie filmové spracovanie animovanej rozprávky SpongeBob. O čom bude?

SpongeBob a jeho film dorazí do kín už vo štvrtok, o čom animák bude?

SpongeBoba sme všetci mali radi. Či už to bolo na prvých nemeckých satelitoch, kde bežali nezabudnuteľné rozprávky alebo ste na neho natrafili v už slovenskom či českom jazyku. Istých filmových spracovaní sa už dočkal, no zdá sa, že to tohtoročné s podtitulom Sponge out of Water (Huba na suchu) je oveľa ambicióznejšie. Synopsa hovorí o krádeži tajného receptu na skvelé hamburgery. SpongeBovovi ho ukradne strašidelný pirát Separ a vynorí sa s ním na súši. Našej morskej hube a jeho priateľom tak neostáva nič iné, než napumpovať svaly a pripraviť sa na výlet na súš, teda do neznámeho a nepriateľského prostredia.

V zahraničí si animovaná rozprávka vedie dobre. Dostáva prevažne nadpriemerné hodnotenia, no kvality Pixaru rozhodne nečakajte. Klišé príbeh a spracovanie prakticky postavené pre uspokojenie najmenších budú pravdepodobne najväčším mínusom. Záporáka si zahral Antonio Banderas. Už prvý trailer však navodzuje pocit, že sa prekvapivo môžu zabaviť aj starší. V kinách od štvrtka, teda 5. februára. 

Domov
Zdieľať
Diskusia