Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2014 o 20:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Najlepšia oslava gólu, akú ste kedy v hokeji videli!

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Vo väčšine hokejových líg práve prebiehajú najintenzívnejšie prípravy do nasledujúcej sezóny, v Austrálii sa už korčuľuje naplno.

Najlepšia oslava gólu, akú ste kedy v hokeji videli!

Aj keď vo väčšine hokejových líg práve prebiehajú najintenzívnejšie prípravy do nasledujúcej sezóny, v Austrálii sa už korčuľuje naplno. V stretnutí Melbourne Ice proti Perth Thunder sme mali možnosť vidieť úprimnú radosť jedného z hráčov po tom, ako jeho víťazný nájazd rozhodol zápas. Ric Del Basso je nielen útočníkom, ale spolumajiteľom Perthu a podarenú kreáciu si pravdepodobne vopred pripravil. Nuž, myslím, že čoskoro sa dočkáme rôznych variácii a vylepšení, ako je to v hokeji zvykom. Možno sa dokonca podari Austrálii znovu preraziť v národnej súťaži. Teraz sa už ale nenechajte rušiť a vychutnajte si bezkonkurenčne najlepšiu oslavu gólu, akú ste kedy mali možnosť vidieť!

Domov
Zdieľať
Diskusia