2. Taro

Táto špičková východoázijská reštaurácia na pražskom Smíchove poukazuje na významnú vietnamskú prítomnosť v tejto krajine od 50. rokov minulého storočia. Rezervovať si môžeš jedno z 20 miest okolo otvorenej kuchyne. V podniku ochutnáš nádherne servírované štvorchodové obedy a osemchodové večere. Inovatívne sezónne menu sa mení každý deň a spája české vplyvy s vietnamskou kuchyňou, pričom si tu vyberú aj pescatariáni a vegetariáni.
1. Pole

Víťazom rebríčka je michelinská reštaurácia Radka Kašpárka (známy napríklad aj z MasterChefa či Hell's Kitchen), ktorá sa vo svojich sezónnych menu inšpiruje prírodou. Aktuálne v ponuke nájdeš napríklad pstruha, šťuku, jahňacie mäso a kaviár. Pri návšteve musíš rátať s tým, že je nutné vytvoriť rezerváciu. Ráta sa aj so smart casual dresscodom. Za trojchodové obedové menu zaplatíš počas pracovných dní približne 1 400 Kč (56 eur) a cez víkend 2 200 Kč (88 eur).