Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2013, 20:18
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Barcelona ovládla El Clásico!

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V dnešnom El Clásicu si Barcelona doma poradila s tretím tímom La ligy, Realom Madrid v pomere 2:1. Čo si o zápase myslíte vy?

Ďalšie El Clásico nám predviedlo celkom pekný futbal. Po odchode Mourinha sa z hry Realu vytratila agresívnosť a zákernosť, takže sme mali možnosť vidieť celkom čistý zápas. A že ho neovplyvnili ani rozhodcovia, ktorí správne nepískli ani jednu penaltu (ani Fabremu), hoci plač 12-ročných (starší sú už rozumnejší) madridistov bude nasledujúce dni hovoriť niečo iné. Gólovo sa postupne presadili Neymar, Alexis a na konci stretnutia znižoval mladý talent Jesé. Benzema krásnou strelou trafil len brvno a Piqué nám opäť dokázal, že je najväčšie stopérske poleno hrajúce za TOP klub. Messi ani CR sa nezdali byť maximálne v pohode, zato Neymar hral skvelo. Zaujímal by ma pohľad fanúšikov Realu na Balea, ktorý od začiatku sezóny nehrá absolútne nič, aj keď nie je 100% zdravotne fit, tento fakt vetovať nemôžu. Snáď bude častejšie hrávať Isco, ktorý je niekde inde, než krídlo z Walesu. Teraz sa už pozrite na góly.


Na záver malý bonbónik

Barcelona ovládla El Clásico!
Domov
Zdieľať
Diskusia