Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Aktivuj si predplatné na pol roka zadarmo s ČSOB
Tento článok je PR správa spoločnosti Padthai wokbar.
1. apríla 2025 o 16:48
Čas čítania 2:31
Sponzorovaný obsah

Čerstvosť z woku nájdete už aj v Auparku: PADTHAI WOKBAR očaril jedinečnými chuťami aj skvelým personálom

Čerstvosť z woku nájdete už aj v Auparku: PADTHAI WOKBAR očaril jedinečnými chuťami aj skvelým personálom
Zdroj: padthai wokbar
ZAUJÍMAVOSTI GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL
Uložiť Uložené

To, čo pôvodne začínalo ako malý projekt, sa rozrástlo do značky rýchleho občerstvenia a v Maďarsku sa PADTHAI WOKBAR rýchlo stal lovebrandom.

Milovníci jedla, zdravej stravy a výrazných ázijských chutí majú dôvod na radosť: medzinárodný reťazec zdravého rýchleho občerstvenia PADTHAI WOKBAR, otvoril svoju druhú reštauráciu v Bratislave. Po Nivách si môžete namixovať jedlo podľa svojich chutí už aj v Auparku.

Už sa nemusíte tlačiť v obchodnom centre Nivy. PADTHAI WOKBAR otvoril druhú reštauráciu v Bratislave. Nachádza sa v Auparku a predstavuje ďalší krok v jeho ambicióznej európskej expanzii. Týmto míľnikom sa celkový počet ich reštaurácií v Európe zvýšil na pätnásť. Všetko sa však začalo vášňou k cestovaniu a skvelému jedlu ešte v roku 2010.

padthai wokbar
Zdroj: padthai wokbar

To, čo pôvodne začínalo ako malý projekt, sa rozrástlo do značky rýchleho občerstvenia a v Maďarsku sa PADTHAI WOKBAR rýchlo stal lovebrandom. Zakladateľom sa podarilo vybudovať synonymum pre rozmanitosť sveta ázijskej kuchyne, ktorej srdcom je thajské národné jedlo – Pad Thai.

Odporúčané
Jano praží na bardejovskom jarmoku legendárne langoše: Za hodinu ich pripravím aj 100, robím to s láskou (Reportáž) Jano praží na bardejovskom jarmoku legendárne langoše: Za hodinu ich pripravím aj 100, robím to s láskou (Reportáž) 3. septembra 2025 o 13:00

„Spájame pestré chute ázijskej kuchyne a vysokokvalifikovaný tím profesionálov s najmodernejšími technológiami, aby sme zabezpečili špičkový gastronomický zážitok. Zákazníkov vnímame ako ľudí, ktorí by mali mať možnosť vytvoriť si vlastné jedlo – to nás robí ešte jedinečnejšími,“ povedal Maté Kanóczky, spoluzakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti PADTHAI WOKBAR.

Tejto gastronomickej firme sa Kanóczky venuje už viac ako desaťročie a jej úspech mu pred pár rokmi vyslúžil zaradenie do prestížneho rebríčka maďarského Forbes 30 pod 30. Keď hovorí o profesionáloch v jeho reštauráciách, má na mysli predovšetkým skvelý a skúsený tím kuchárov. Ich kulinárske know-how môžete denne vidieť aj vy.

padthai wokbar
Zdroj: padthai wokbar

Pracujú totiž za sklom v otvorenej kuchyni. Prácu s wokom na prvom poschodí Auparku predviedli aj pred slovenskými influencermi. „Klobúk dole pred kuchármi, ktorí každý deň stoja za sporákom v teple, pri otvorenom ohni a držia v rukách niekoľkokilové panvice. Jedlo bolo jedna báseň,“ napísala na sociálnych sieťach Babsy Jagušák.

Odporúčané
Toto sú najlepšie prešovské zmrzliny: Odporúčaná klasika sklamala, klenot nájdeš pár kilometrov za mestom (Test) Toto sú najlepšie prešovské zmrzliny: Odporúčaná klasika sklamala, klenot nájdeš pár kilometrov za mestom (Test) 28. augusta 2025 o 18:00

Podnikateľka a trénerka Jana Šimkovičová po návšteve PADTHAI WOKBARu ocenila ľudí, ktorí reštauráciu tvoria: „Prívetivosť, ľudskosť, úžasná atmosféra, chuť poradiť. Cením si podniky, kde sa cítim ako hosť. A dezerty tu majú fantastické.“

Hoci sa rýchle občerstvenie často spája skôr s pohodlím ako s kvalitou, PADTHAI WOKBAR túto predstavu rúca. Ako? Ponukou čerstvých, zdravých a stále teplých jedál z woku. Menu je navrhnuté tak, aby vyhovovalo všetkým gurmánom – vrátane vegetariánov, vegánov, celiatikov a ľudí s bežnými potravinovými intoleranciami.

padthai wokbar
Zdroj: padthai wokbar

Na webe reštaurácie nájdete aj výživovú kalkulačku a prehľadnú tabuľku alergénov. Pestrofarebný priestor reštaurácií priťahuje aj rodiny s deťmi. V novootvorenej

reštaurácii v Auparku navyše atmosféru dopĺňa krásny výhľad na dominanty Bratislavy – Bratislavský hrad a ikonické Ufo na Novom moste.

Základom konceptu PADTHAI WOKBARu je „mix it, match it“ – hostia si tak môžu vytvoriť vlastné jedinečné jedlo s rôznymi druhmi rezancov, ryžou, tofu, rôznymi druhmi mäsa, omáčkami, zeleninou a prílohami.

Odporúčané
Stane sa Nová tržnica ďalším gastro spotom Bratislavy? Prvé prevádzky lákajú na vegánske klobásy či kórejský street food Stane sa Nová tržnica ďalším gastro spotom Bratislavy? Prvé prevádzky lákajú na vegánske klobásy či kórejský street food 24. augusta 2025 o 11:00

Všetky ingrediencie využívané v rámci ich jedál sú spracovávané in-house vrátane sous-vide prípravy mäsa až po umytia, krájania a prípravy každého kúsku zeleniny. Vlastnú kombináciu jedla dopĺňa výber ázijských polievok, charakteristických dezertov a nápojov Pad tea, čo zaručuje komplexný a autentický kulinársky zážitok.

padthai wokbar
Zdroj: padthai wokbar

Maté Kanóczky dodáva, že z otvorenia druhého PADTHAI WOKBARu v Bratislave je nadšený. „Od slovenského trhu máme veľké očakávania. Bratislava je dynamicky sa rozvíjajúce hlavné mesto s rastúcim dopytom po čerstvých a zdravých jedlách – najmä medzi generáciou Y a Z. Na základe nášho prieskumu trhu vidíme veľký potenciál pre ďalšiu expanziu v najbližších rokoch.“

Odporúčané
Kde si dáš v Košiciach najlepšiu matchu? Ochutnal som Take It, The MatCha, Nico a Saint (Reportáž) Kde si dáš v Košiciach najlepšiu matchu? Ochutnal som Take It, The MatCha, Nico a Saint (Reportáž) 18. augusta 2025 o 17:00

Maté Kanóczky pracoval už v prvej reštaurácii PADTHAI WOKBAR v Budapešti. Odvtedy prešiel on aj firma dlhú cestu. Z pôvodnej 10-člennej firmy sa stal veľký zamestnávateľ. Dnes ako generálny riaditeľ Kanóczky hovorí, že má viac ako 400 kolegov a ročné príjmy presahujú 30 miliónov eur. Jedno sa však nezmenilo. „Bez ohľadu na moju pozíciu išlo vždy o projekt z lásky.“

Pre tých, ktorí si nikdy nevedia vybrať a dávajú prednosť osvedčeným možnostiam, ponúka PADTHAI WOKBAR popri „mix and match“ koncepte aj rad klasických jedál s predpripravenými kombináciami.

Čerstvé, zdravé a vždy teplé – to je nová revolúcia v stravovaní, ktorej súčasťou môžete byť už teraz aj vy v Auparku.

Domov
Zdieľať
Diskusia