Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 23. októbra 2024 o 15:02
Čas čítania 0:35
Hana Divišová

Sleduj zákulisie napínavých bojov z filmu Gladiátor 2. Nikdy som takto s mečom netrénoval, prezradil Pedro Pascal

FILMY A SERIÁLY GLADIÁTOR 2
Uložiť Uložené

Premiéra nového Gladiátora je naplánovaná na 14. novembra 2024.

Spoločnosť Paramount zverejnila behind the scene (BTS) zábery z natáčania filmu Gladiátor 2. Aj napriek tomu, že video má len minútu a pol, fanúšikom odhaľuje reálny pohľad na priebeh natáčania akčných scén a bitiek spolu s náročnými tréningami hercov.

V úvode videa sa prihovára režisér filmu Ridley Scott, ten prehovoril o období, na ktoré film reflektuje: „V tomto historickom čase zabíjali ľudí v aréne pre zábavu.“ Ďalšie zábery sú venované tréningu a natáčaniu bitiek.

K tréningom sa vyjadril aj Pedro Pascal. „Boli to veľmi náročné fyzické tréningy. Dostal som veľakrát bitku.“ Rozprával aj o akčných scénach s mečom: „S mečom som už trénoval, ale nikdy nie takto,“ dodal.

Herečka Connie Nielsen, ktorá vo filme stvárňuje postavu Lucilly, vo videu povedala, že tím, ktorý na tomto filme pracuje, je skutočne mimoriadny. Zábery, ktoré sú na videu, jej slová len potvrdzujú. Fanúšikovia sa na premiéru filmu môžu tešiť už 14. novembra.

Späť
Zdieľať
Diskusia