Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 16. októbra 2024 o 9:22
Čas čítania 0:57
Karolína Uličná

Prehliadky anjelikov Victoria's Secret sú po rokoch späť. Vrátila sa ikonická Adriana Lima, zahviezdili aj sestry Hadid

Prehliadky anjelikov Victoria's Secret sú po rokoch späť. Vrátila sa ikonická Adriana Lima, zahviezdili aj sestry Hadid
Zdroj: Getty Images/Randy Brooke
MÓDA ADRIANA LIMA BELLA HADID VICTORIA'S SECRET
Uložiť Uložené

Nová éra Anjeliky, Victoria's Secret? Anjeliky, ktoré boli v minulosti kritizované za nezdravý ideál krásy, sa po 5 rokoch vrátili.

Ikonická módna prehliadka Victoria's Secret je späť. Po 5 rokoch sa tak na mólo vracajú tzv. „anjeliky“. Prehliadka sa konala v New Yorku a pri tejto príležitosti vysvietili na ružovo aj Empire State Building.

Victoria's Secret sa zaviazala, že tohtoročná prehliadka bude inkluzívna a že „prinesie presne to, čo si naši zákazníci žiadajú – pôvab, mólo, módu, zábavu, krídla, zábavu.“ Prehliadky sa zúčastnili aj viaceré známe mená ako Gigi Hadid, Bella Hadid, Mayowa Nicholas, Barbara Palvin, Ashley Graham a ďalšie.

Najväčším prekvapením však bol návrat ikonickej Adriany Limy, ktorú si ľudia pamätajú najmä zo šou Victoria's Secret. Do pozornosti sa dostala aj hviezda Bella Hadid, ktorá sa na pódiu prešla v červenom spodnom prádle s mohutnými červenými krídlami.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Complex Style (@complexstyle)

Anjelské šou v podaní Victoria's Secret sa pozastavili v roku 2019, pripomína Today. Istá časť verejnosti kritizovala značku kvôli tomu, že prezentovali nezdravý ideál krásy v podobe chudých modeliek a kritizovaní boli za bodyshaming. Ľudom prekážalo, že extravagantné kostýmy s krídlami nosili „dokonalé“ supermodelky a prehliadkam chýbala rozmanitosť.

Odporúčané
UGG topánky: Hit milénia rozbehli surferskí bratia s investíciou 500 dolárov UGG topánky: Hit milénia rozbehli surferskí bratia s investíciou 500 dolárov 8. decembra 2023 o 9:30

Dámska značka luxusného spodného prádla však verí, že toto je jej nová éra. Dúfajú, že sa im podarí nadviazať staré spolupráce a rozbehnúť to, o čo sa snažili v minulosti. Spoločnosť vo svojom vyhlásení o hodnotách značky uvádza, že zastupuje všetky ženy. V tohtoročnej prehliadke mohli diváci sledovať rôzne typy ženských postáv.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret)

Domov
Zdieľať
Diskusia