Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2024 o 12:44
Čas čítania 0:49
Jela Vážanová

VIDEO: Žena sa počas dažďa v Bratislave polonahá kúpala vo fontáne. Vyzliekla si pritom aj nohavičky

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Prípady zaznamenali obyvatelia mesta v Kukorelliho parku v bratislavských Nivách aj na Karadžičovej ulici.

Bratislava je poslednú dobu liahňou na bizarné zážitky okoloidúcich. Najnovšie sociálne siete zaznamenali prípad mladej ženy, ktorá sa úplne nahá kúpala v jednej z bratislavských fontán. Nebol to však jediný prípad.

Neznáma žena podľa záznamov zverejnených portálom Topky.sk vošla v daždi do fontány v Kukorelliho parku v bratislavských Nivách. Neskôr si dala dole nohavičky a pri poskakovaní špliechala vodu okolo seba. Do fontány si aj ľahla a kopala nohami. Z diaľky ju pozorovali aj hasiči.

Nejde však o prvý prípad, kedy sa nejaká žena obnažovala a kúpala vo verejnej fontáne. Za posledné týždne mali možnosť Bratislavčania vidieť minimálne dva ďalšie podobné prípady. Exkluzívne videá tohto vyčíňania nám poskytli čitatelia Refresheru.

Ide o zábery z Karadžičovej ulice, kde sa vo fontáne Kúpajúce sa dievča na začiatku septembra neznáma žena okúpala hneď dvakrát. Zrejme ide o rovnakú osobu, keďže má podľa dvoch videí na sebe rovnakú čiernu podprsenku.

To, či v Bratislave vyčíňa jeden fontánový fantóm, ktorý bol naposledy videný aj Kukorelliho parku, alebo ide o viacerých exhibicionistov, nateraz nie je zrejmé. Samuel, obyvateľ neďalekého bytového komplexu, však pre Refresher prezradil, že ide o známu firmu. Susedia na ňu podľa jeho slov už v minulosti museli volať políciu, pretože žena v miestnej fontáne vyčíňa pomerne často a obťažuje svojím správaním okolie.

Domov
Zdieľať
Diskusia