Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2024 o 13:47
Čas čítania 0:32
Karolína Uličná

Konkurencia Simsa s prvkami GTA. Toto je nová next-gen realistická hra, v ktorej si môžeš vytvoriť svoj vlastný svet

TECH HRY SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Hra, ktorá by mala vyjsť koncom roka, bude zameraná na simuláciu bežného života a na príbehy postáv, ktoré vytvoríš.

Dlhé roky neprekonateľná hra The Sims bude mať konkurenciu. Pôjde o videohru, ktorá rovnako ako aj The Sims simuluje život. V hre si tak budeš môcť vytvoriť svoj vlastný virtuálny svet.

Nová hra s názvom InZOI je vyvinutá juhokórejskou spoločnosťou Krafton. Vývojári hry sa zamerali na všetky detaily a snažili sa ju spraviť čo najviac reálnou. Okrem toho, že si môžeš vytvoriť svoje vlastné postavy a bývanie, sa do hry pridajú aj autá. Tie môžeš ďalej customizovať, voziť v nich priateľov a zajazdiť si po okolí. Hra pridá aj realistické efekty ako napríklad nehody, informuje Sector.

InZOI hra
Zdroj: Youtube/@IGN

InZOI v porovnaní s The Sims prinesie plne otvorený svet, kde môžeš robiť bežné každodenné aktivity, ako napríklad navštíviť obchody či cestovať MHD. Hra bude dostupná pre Microsoft Windows koncom roka 2024 cez Steam, s neskorším vydaním pre konzoly.  

 
Domov
Zdieľať
Diskusia