Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2024 o 9:09
Čas čítania 0:28
Barbora Fábryová

LeBron James sa stal terčom vtipov. Na otvorení olympijských hier vraj mával vlajkou na lodi ako počas americkej revolúcie

ZAHRANIČIE OLYMPIJSKÉ HRY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Basketbalista ako moreplavec či americký revolucionár.

Otvorenie olympijských hier 2024 vo Francúzsku bolo tento rok veľmi nezvyčajné. Športovci sa neukázali na štadióne, ale priplávali na lodiach po parížskej rieke Seina. Ceremóniu otvoril tím z Grécka. Ako poslední išli Francúzi a Američania.

Práve príchod Američanov mnohých pobavil. Americkou vlajkou hrdo mával basketbalista LeBron James spoločne s tenistkou Coco Gauffovou. Mnohých používateľov ich príchod pobavil a americký tím sa na čele s LeBronom stal terčom internetových memes a vtipov.

Športovec na lodi mnohým pripomína známy obraz, na ktorom sú vojaci americkej revolúcie. Iní si z neho uťahujú, že vyzerá ako objaviteľ Ameriky či nový prezident USA. LeBron ako dvojnásobný zlatý olympijský medailista navyše prepísal históriu, keďže sa stal prvým mužským basketbalistom, ktorý niesol americkú vlajku na otváracom ceremoniáli OH.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa COMPLEX (@complex)

Domov
Zdieľať
Diskusia