Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2014, 0:29
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Edge of Tomorrow s Tomom Cruisom ukazuje akčné scény roka

FILMY A SERIÁLY EDGE OF TOMORROW TOM CRUISE
Uložiť Uložené

Tom Cruise sa pomaly usádza v žánri sci-fi, o čom svedčí aj nový trailer pre Edge of Tomorrow, kde mu sekunduje Emily Blunt.

Edge of Tomorrow s Tomom Cruisom ukazuje akčné scény roka

Ubehlo pár mesiacov od ohlásenia a prvých záberov z novej sci-fi záležitosti Edge of Tomorrow od režiséra Douga Limana (Jumper, Bourne Identity, Mr. & Mrs. Smith). Dnes už nám je jasné, že nepôjde o žiadne béčko a po Oblivione tak má Tom Cruise ešte lepšiu šancu zažiariť v pre neho príliš neokukanom žánri. Hlavné úlohy zastúpili už spomínaní Tom Cruise a Emily Blunt, pričom museli prejsť náročným tréningom. Niet sa čomu čudovať, exoskeletony, v ktorých museli bežať, musia vážiť pekných pár desiatok kilogramov. Príbeh filmu sa odohráva v neďalekej budúcnosti, kedy je ľudstvo napadnuté mimozemskou rasou Mimikov, ktorá je zodpovedná za spustošenie niekoľkých svetových miest a smrť miliónov ľudí. Pri jednej z vojenských misií je podplukovník Bill Cage degradovaný a následne vyslaný do terénu, kde je následne zabitý v boji, avšak tesne predtým sa s mimozemským nepriateľom akýmsi zvláštnym spôsobom spojí. To bude mať za následok, že dostane druhú šancu na život. A potom znovu a znovu. Cage sa totiž po každej svojej smrti do boja vracia, stále však silnejší, skúsenejší, odolnejší a nebezpečnejší. Očakávaná sci-fi príde už 5. júna.


Chceš dostávať pravidelne najnovšie správy zo sveta filmov? Navštív Filmkult a získaj zákulisné informácie, trailery či obrázky medzi prvými.

Edge of Tomorrow s Tomom Cruisom ukazuje akčné scény roka
Domov
Zdieľať
Diskusia