Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
26. júna 2024 o 15:03
Čas čítania 1:25
Richard Balog

Kedysi škaredé, dnes nový trend. A$AP Rocky predstavil retro pretekárske tenisky značky Puma, ktoré nosil aj Schumacher

Kedysi škaredé, dnes nový trend. A$AP Rocky predstavil retro pretekárske tenisky značky Puma, ktoré nosil aj Schumacher
Zdroj: Puma
MÓDA MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Predstavil hviezdny raper a umelec nový módny trend?

Po debutovej prehliadke značky AWGE, ktorú založil A$AP Rocky, tieklo na Parížskom týždni módy drahé šampanské potokom, pričom medzi pozvanými hosťami nechýbali celebrity vrátane raperovej partnerky Rihanny v prvom rade.

Hlavná hviezda A$AP Mob s viac ako 35 miliónmi mesačných poslucháčov na Spotify je od začiatku kariéry známa svojou láskou k móde, ktorú po viacerých spoluprácach s renomovanými značkami konečne pretavila aj do vlastnej ready-to-wear línie na sezónu jar/leto 2025.

Odporúčané
Vyberáme to najlepšie z týždňov módy: debutová kolekcia A$AP Rockyho, cirkus na móle či NIGO v nových teniskách Nike Vyberáme to najlepšie z týždňov módy: debutová kolekcia A$AP Rockyho, cirkus na móle či NIGO v nových teniskách Nike 26. júna 2024 o 11:00
Neprehliadnuteľná červená silueta je inšpirovaná svetom motošportu. V nultých rokoch išlo o horúci módny trend.
Neprehliadnuteľná červená silueta je inšpirovaná svetom motošportu. V nultých rokoch išlo o horúci módny trend. Zdroj: Puma

30 siluet, ktoré navrhol Rocky v spolupráci s Joshuom Jamalom, Bede Marchandovou a Coucou Bebe, doplnila obuv od značky Puma. Ide o pokračovanie partnerstva medzi newyorským umelcom a odevnou spoločnosťou, keď pred niekoľkými mesiacmi predstavili kapsulovú kolekciu inšpirovanú svetom motošportu.

Okrem modelu Puma Inahle 12 sme na prehliadkovom móle v Paríži videli aj ďalšie unikátne štýly obuvi, ktoré nosil napríklad Michael Schumacher a iní jazdci F1 na začiatku tohto tisícročia. Najviac pozornosti prítomných fotografov vzbudilo vyhotovenie s názvom Speedcat OG vo farbách tímu Ferrari (červená s bielou a čiernou), ktoré bude v predaji ešte tento mesiac, uvádza Klekt. Futuristický fialový model s názvom The Mostro 3.D (posledná fotografia) by mal byť v predaji v septembri.

Vyzerá to tak, že módny trend Y2K našiel plynulé pokračovanie v masívnej polstrovanej skateboardovej obuvi v „žehličkách“ s tenkou podrážkou, ktorá má prirodzené prostredie na asfaltových okruhoch sveta motošportu. Sme zvedaví, ako ich budú známi influenceri a influencerky kombinovať v rámci svojich bežných outfitov.

Viac detailov o kolekcii na sezónu jar/leto 2025 od značky AWGE aj top štýloch z PFW nájdeš v tomto článku. Teraz si pozri galériu obuvi Puma, ktorá bola najvýraznejším prvkom prehliadky.

Neprehliadnuteľná červená silueta je inšpirovaná svetom motošportu. V nultých rokoch išlo o horúci módny trend.Puma, AWGE, A$AP RockyPuma, AWGE, A$AP RockyPuma, AWGE, A$AP Rocky
Zobraziť galériu
(6)
Odporúčané
Toto sú najhorúcejšie teniskové trendy z týždňov módy. Siahni po modeloch s podpisom Nike, New Balance či Salomon  Toto sú najhorúcejšie teniskové trendy z týždňov módy. Siahni po modeloch s podpisom Nike, New Balance či Salomon 21. júna 2024 o 11:00

Rakim Athelaston Mayers, známy ako A$AP Rocky, je raper a umelec, ktorý sa narodil v roku 1988 v New Yorku. Hudobnú kariéru začal v skupine A$AP Mob. Jeho prelomový track Peso vyšiel v roku 2011, na ktorý nadviazal oceňovaný mixtape Live.Love.A$AP. 

A$AP Rocky má na svojom konte  dva sólové albumy, pričom 30. augusta vydá očakávané LP s názvom Don't Be Dumb, čo potvrdil na Parížskom týždni módy, kde predstavil svoju prvú ready-to-wear kolekciu pod značkou AWGE. Je považovaný za jedného z najštýlovejších interpretov a v súkromí tvorí pár s Rihannou, s ktorou spoločne vychovávajú dve deti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia