Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2024 o 9:12
Čas čítania 0:55
Barbora Adamkovičová

Víťazom Survivoru sa stal Mikýř. Fanúšikov dobrodružnej reality šou navnadil na ďalší projekt

FILMY A SERIÁLY SURVIVOR ČESKO & SLOVENSKO
Uložiť Uložené

O svojom zážitku chce raz rozprávať svojim potomkom.

Víťazom tohtoročnej série dobrodružnej reality šou Survivor sa stal Martin Mikyska. Český zabávač sa s radostnou novinkou podelil na sociálnej sieti: „Fakt sa to stalo,“ napísal do popisu k príspevku

Šampión si dokázal získať svojich súperov aj divákov. Veselým prístupom ku každodenným úlohám vzbudil na televíznych obrazovkách dojem, že o žiadnu náročnú hru v skutočnosti nejde. „Prvý človek, ktorý si šiel do Survivoru robiť srandu, vlastné PR, trollovať všetkých súťažiacich, moderátora aj celú súťaž. Vôbec nestál o to, tam byť a ani zvíťaziť. Gratulujem!“ komentovala príspevok jedna z diváčok.

Takáto príležitosť sa naskytne len raz v živote

Emóciami napäté bolo nielen veľkolepé finále, ale celá relácia – súťažiaci sa ocitli v náročných podmienkach, kde často súperili o základné životné potreby. Svoje o tom vie aj víťaz 3. série úspešnej relácie: „Pravidlo, ktorým sa v živote riadim, je – pokiaľ ide o niečo, na čo budem v 80 spomínať na dvore a rozprávať o tom vnúčatám, tak by som to mal urobiť. A tento polrok je sakra historka na dvor!“ vďačne napísal Mikýř. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Mikyska (@martin_mikyska)

Fanúšikov navnadil na ďalší projekt 

Fanúšikov šou nadchol, keď dnes na Instagrame zverejnil príspevok, kde priznal: „Bola to neskutočná jazda, ktorú chceme zakončiť veľkolepo, a preto už dnes o 20.00 prinášame najväčší projekt, aký sme zatiaľ urobili – JEDINÝ ROZHOVOR V ŽIVOTE!“ 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Mikyska (@martin_mikyska)

Domov
Zdieľať
Diskusia