Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
REBRÍČEK: Toto sú podľa divákov najlepšie filmové páriky v histórii. Najviac ocenili známe klišé

10 vecí, ktoré na tebe nenávidím (1999)

Sestry Bianca a Kat sú každá z iného cesta. Bianca je obľúbená, všetci ju obdivujú, ale podľa otca je dosť mladá na to, aby mohla s niekým chodiť. Dovolí jej to len pod podmienkou, že aj jej staršia sestra Kat bude mať priateľa. Jej otec vie, že to sa len tak nestane, pretože Kat chlapcov neznáša.

Odporúčané
Lesana Krausková zo seriálu Dunaj: Keď ma nevzali na VŠMU, chcela som skončiť s herectvom. Workoholizmus nie je na obdiv Lesana Krausková zo seriálu Dunaj: Keď ma nevzali na VŠMU, chcela som skončiť s herectvom. Workoholizmus nie je na obdiv 14. septembra 2024 o 9:30

Biancin nápadník Cameron sa rozhodne zaplatiť tajomnému chlapcovi Patrickovi, aby zbalil Kat a aby tak potom mohol sám chodiť s Biancou. Lovestory Patricka (Heath Ledger) a Kat (Julia Stiles) baví takmer každého, pretože sú úplnou definíciou, keď sa z nepriateľov stane pár.

10 důvodů, proč tě nenávidím
Zdroj: Touchstone Pictures

Osobný strážca (1992)

Bývalý agent tajnej služby (Kevin Costner) začne pracovať pre R&B speváčku (Whitney Houston) ako osobný strážca. Jej svet je očarujúci, ona je superhviezda a on má za úlohu chrániť ju, nepodceňovať ju, mať ju neustále na očiach a nezamilovať sa do nej. Nie všetko sa mu však podarí splniť.

osobní strážce
Zdroj: Warner Bros.
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 3 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia