Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2014, 20:32
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Prvé ohlasy na Amazing Spider-Man 2 a finálny trailer

FILMY A SERIÁLY AMAZING SPIDER-MAN 2
Uložiť Uložené

Snáď konečne posledný trailer pre Amazing Spider-Man 2 je tu. K tomu sa pozrieme na prvé ohlasy šťastlivcov, ktorí film už videli. Prekonal sequel jednotku?

Prvé ohlasy na Amazing Spider-Man 2 a finálny trailer


Amazing Spider-Man 2 ponúkol asi 10 trailerov, rovnaký počet spotov a klipov, kopec obrázkov a informácií, no aj tak má čo odkrývať. Osobne by som doporučil vykašľať sa na trailery a počkať si na premiéru, prípadne prvé recenzie. S tým vám môžeme pomôcť, keďže pár ľuďom už sequel rebootu pavúčieho muža od Marca Webba bol premietnutý. Čo naň hovoria? Prevažne sa jedná o pozitívne ohlasy, hoci väčšina návštevníkov sa nemôže považovať za filmových kritikov a pri podobných twitterových ohlasoch takmer vždy počujeme o filme roku, hoci by zainteresovaní hovorili o priemernej snímke. Aj tak sa ale medzi tými vyvolenými nájdu ľudia, ktorým sa film veľmi nepáčil, hoci akčné sekvencie a humor nechýbal, ako celku to snímke vôbec nefungovalo a nepomohla tomu ani skvelá chémia medzi postavami. Každý sa ale asi zhodne, že sequel prekonáva Amazing Spider-Mana 1, takže by sme sa predsa len mohli aspoň kus baviť, aj keď čakať kvality Captain America: Winter Soldier by sme asi nemali. Naše preview si môžete prečítať tu.

Prvé ohlasy na Amazing Spider-Man 2 a finálny trailer

Domov
Zdieľať
Diskusia