Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
22. marca 2024, 17:20
Čas čítania 1:05
Barbora Adamkovičová

Keď si preberal pizzu, zamestnankyňa donáškovej služby mu odhryzla palec. „Akoby mi po ňom bola prešla motorová píla,“ spomína

ZAUJÍMAVOSTI KURIÉR PENIAZE PIZZA VEĽKÁ BRITÁNIA ZRANENIA
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Muž je vyštudovaný inštalatér, no pre zranenie už nedokáže pracovať. „Som nezamestnaný. Som brutálne zadlžený a nevidím svetlo na konci tunela,“ priznáva.

Zamestnankyňa britskej donáškovej služby Deliveroo sa nechutne predviedla. Tridsiatnička Jenniffer Rocha totiž zaútočila na zákazníka Stephena Jenkinsona po tom, čo si prišiel prevziať pizzu, ktorú mu priniesla. Podľa denníka The Sun si muž zabudol telefón s doručovacím kódom.

Kuriérku skutočnosť rozhodila natoľko, že sa s ním začala hádať, to sa jej však onedlho vymklo spod kontroly a zákazníka fyzicky napadla. Zahryzla sa mu do palca na ruke. „Všetko, čo si pamätám, je, že som jej triasol hlavou a snažil sa ju dostať dole,“ povedal po incidente vystrašený Jenkinson. 

To, čo nasledovalo, Jenkinson naozaj nemohol čakať – keď ho rozzúrená kuriérka pustila, zdvihol krvou zaliatu ruku a zistil, že mu chýba palec. „Akoby bol prešiel motorovou pílou,“ tvrdí.

Následne však podstúpil operáciu, počas ktorej mu poranený prst zrekonštruovali odobratím časti palca na nohe.

Ostal bez peňazí a rodiny

Zákazník, ktorému sa spomínaná pizza stala osudnou, navyše manuálne pracuje. V dôsledku vážneho zranenia tak teraz nedokáže naplno vykonávať prácu inštalatéra – tvrdí, že po incidente je „finančne zruinovaný“. „Som nezamestnaný. Som zadlžený a nevidím svetlo na konci tunela,“ uviedol. Krátko po nešťastnej nehode mu dokonca stroskotal vzťah s partnerkou, s ktorou mal len niekoľkomesačné dieťa, uvádza BBC.

Odporúčané
Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo 20. apríla 2024, 16:30

Donášková spoločnosť mu neposkytla žiadnu finančnú kompenzáciu, pretože za agresívne správanie svojej zamestnankyne nie je právne zodpovedná. Rochovú navyše po útoku okamžite prepustili. Právny zástupca poškodeného je však presvedčený, že „od oboch spoločností by sa malo vyžadovať, aby vykonali potrebné kontroly všetkých ľudí, ktorí pre ne pracujú“.  

Domov
Zdieľať
Diskusia