Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
23. februára 2024, 12:50
Čas čítania 1:09
refresher team

Ani Oppenheimer, ani Barbie. Tieto filmy sa vlani nelegálne sťahovali zo všetkých najviac

 Ani Oppenheimer, ani Barbie. Tieto filmy sa vlani nelegálne sťahovali zo všetkých najviac
FILMY A SERIÁLY AVATAR: THE WAY OF WATER BARBIE JOHN WICK 4 OPPENHEIMER TOM CRUISE
Uložiť Uložené

Takmer každý vo svojom živote už nelegálne stiahol film. Poznáš filmy, ktoré boli najväčším hitom minulého roka?

Pirátske sťahovanie filmov nie je žiadnou novinkou. Nelegálne si ľudia sťahovali snímky aj v roku 2023. Server AV Maniak si vzal na mušku týždenné prehľady najsťahovanejších filmov, ktoré sa objavujú na torrentoch, a spojil ich do jedného rebríčka.

Čakal by si, že najsťahovanejším filmom bude hitovka Oppenheimer? Omyl, táto snímka skončila „až“ na 11. mieste. Barbie obsadila 7. miesto. O ktorých päť filmov bol v minulom roku medzi „pirátmi a pirátkami“ najväčší záujem?

5. miesto: Strážcovia galaxie: Volume 3

V snímke Strážcovia galaxie: Volume 3 od Marvel Studios sa obľúbená partia vesmírnych stroskotancov udomácňuje na Xandare. Ich spokojný život však čoskoro narušia ozveny Rocketovej búrlivej minulosti.

4. miesto: Mission: Impossible Odplata – Prvá časť

Ethan Hunt (Tom Cruise) sa s tímom Impossible Mission Force tentoraz vydáva po stopách desivej zbrane, ktorá má potenciál zničiť celé ľudstvo. Snažia sa ju zaistiť skôr, než sa dostane do rúk nejakého šialenca.

3. miesto: Kocúr v čižmách: Posledné prianie

Keď máte k dispozícii deväť životov, tak vám na tom, že tu a tam si niečo odskáčete, vôbec nezáleží, zvlášť keď ste legendárny hrdina, ktorý sa dobrovoľne vrhá do tých najbláznivejších dobrodružstiev.

2. miesto: John Wick: Kapitola 4

John Wick (Keanu Reeves) odhalí cestu, ako poraziť Najvyššiu radu. Než sa mu však podarí získať slobodu, musí čeliť novému nepriateľovi, ktorý má mocných spojencov po celom svete. Bude to o to ťažšie, pretože nové spojenectvo mení starých priateľov na nepriateľov.

1. miesto: Avatar: The Way of Water

James Cameron vráti divákov späť do nádherného sveta Pandory vo veľkolepom a v strhujúcom dobrodružstve plnom akcie. Vo filme Avatar: The Way of Water sa po viac ako desiatich rokoch znova stretávame s Jakom Sullym, Neytiri a ich deťmi, ktorí stále bojujú za to, aby sa udržali v bezpečí a nažive.

Domov
Zdieľať
Diskusia