Slovenské gastro má na konte veľký úspech. Magazín pochválil okolie reštaurácie aj samotnú kuchyňu.
Slovenskú zážitkovú reštauráciu ECK, ktorú vlastní jeden z najbohatších Slovákov Patrik Tkáč (aktuálne podľa rebríčka Forbes na 3. mieste), vychválil jeden z najprestížnejších gastronomických magazínov na svete Falstaff. Vlastník reštaurácie sa o úspech podelil aj na Facebooku.
„Ale o inom som chcel. Falstaff.com je jedným z najdôležitejších magazínov a ekosystém informujúci o gastre, víne a cestovaní v nemecky hovoriacich krajinách. Pre Slovensko je dôležité, aby sa o nás dozvedeli. O gastre a víne na Slovensku, nielen o ECK. Viem, že Devínčan povie, že v Benátkach už obmedzujú turistov, ale tam ešte nie sme,“ napísal v statuse.
Magazín v recenzii chváli krásne okolie reštaurácie, ktorá je obklopená vinicami. V článku pochválili aj samotnú kuchyňu. Jedlo, ktoré recenzentovi pristálo na stole, ohodnotil veľmi pozitívne a vyzdvihol aj otvorené grilovanie a veľký výber vína.