Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
23. novembra 2023, 12:44
Čas čítania 0:26
Dominik Vetrák

Tvorca Zaklínača: „Netflix ma nikdy nepočúval a ignorovali moje rady“

Tvorca Zaklínača: „Netflix ma nikdy nepočúval a ignorovali moje rady“
Zdroj: Netflix/Wikipedia
FILMY A SERIÁLY THE WITCHER: BLOOD ORIGIN WITCHER: NIGHTMARE OF THE WOLF ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Tvorca Zaklínača a autor obľúbených kníh tvrdí, že Netflix nikdy nemal záujem vypočuť si jeho názor a rady.

Spisovateľ Andrzej Sapkowski, ktorý vytvoril fantasy sériu Zaklínač a aktuálne pracuje na novej knihe z tohto sveta, dával Netflixu rady. Ako sám hovorí, vždy ho ignorovali a vôbec ho nebrali vážne, prezradil vo videorozhovore s hernou webstránkou Cerealkillerz.

Odporúčané
Tip na seriál: Monarch o Godzille chce byť kvalitný ako Andor. Vôbec nevadí, že sa monštrá ukazujú len sporadicky Tip na seriál: Monarch o Godzille chce byť kvalitný ako Andor. Vôbec nevadí, že sa monštrá ukazujú len sporadicky 22. novembra 2023, 11:00

Tvorcovia seriálu mohli Sapkowského občas vypočuť a riadiť sa jeho radami. Ako píšeme v našej recenzii poslednej série (a platí to aj o predošlých), odklon od knižného materiálu uškodil príbehu, postavám aj kvalite seriálu. 

Keď sa ho moderátor spýtal, či hral hry zo sveta Zaklínača, Sapkowski neprekvapil. „Nie,“ odpovedal Sapkowski, „nemám na to čas a nie je to pre mňa zábava. Nie... nikdy som to nehral a nemám v úmysle to hrať.“

Domov
Zdieľať
Diskusia