Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
21. novembra 2023, 13:44
Čas čítania 1:12
Adriana Královičová

VIDEO: ASAP Rockymu hrozí 24-ročný trest. V roku 2021 údajne strieľal po svojom kolegovi z labelu

HUDBA ASAP ROCKY HUDBA
Uložiť Uložené

Incident sa mal odohrať v roku 2021 v uliciach Los Angeles.

A$AP Rocky posledné obdobie prežíval naozaj krásne momenty. Okrem toho, že s Rihannou má už dve deti, prevzal aj rolu kreatívneho riaditeľa pre kolekciu Puma x F1. Avšak začiatok roka 2024 pre rapera až taký radostný nebude.

Musí totiž čeliť súdnemu konaniu v súvislosti s obvinením zo streľby po ASAP Rellim, jeho bývalom priateľovi z detstva a členovi zloženia ASAP Mob. Rozhodla o tom sudkyňa najvyššieho súdu v Los Angeles, informuje Hype Beast.

asap rocky súd
Zdroj: Jerritt Clark/Getty Images for Amazon Music/Daily Mail

ASAP Relli, vlastným menom Tyrell Ephron, žaluje Rockyho a tvrdí, že po slovnej hádke na ulici vytiahol na neho zbraň. Rocky ju mal cielene namieriť na Ephrona a „darovať“ mu pár výstrelov. Guľka vraj skončila v Relliho ľavom ramene, súdne dokumenty ukazujú, že musel ihneď vyhľadať lekársku pomoc.

Dnes od Rockyho ako odškodné požaduje 25 000 dolárov. Partner Rihanny však všetko poprel. „Verím tomu, že raz sa Rockymu za toto všetko ospravedlnia,“ cituje raperovho právnika People. 

Odporúčané
30 Seconds to Mars: Ich odvážny BDSM videoklip zakázali televízie a čelili 30-miliónovej žalobe 30 Seconds to Mars: Ich odvážny BDSM videoklip zakázali televízie a čelili 30-miliónovej žalobe 1. mája 2024, 9:30

Súd disponuje aj kamerovým záznamom, na ktorom počuť dva výstrely a ich slovnú hádku. Kamera neskôr po výstreloch zachytila muža, ktorý uteká po ulici a potom spomalí. V tomto prípade má ísť o A$AP Rockyho. „Chytil ma za golier a začal so mnou triasť. Chcel som ho odtlačiť a v tom vytiahol zbraň. Mieril rovno na moje brucho a kričal, že ma zabije. Potom vystrelil asi tri- alebo štyrikrát,“ vypovedal A$AP Relli na súde. 

Rockyho právnici trvajú na tom, že na videu nie je ich klient. Sudkyňa však video považuje za postačujúci dôkaz na to, aby prípad pokračoval.

Na súde vypovedal ako svedok aj detektív Frank Flores, ktorý tvrdí, že na mieste nenašiel žiadne zbrane ani odtlačky prstov na guľkách. Tie mal dva dni po incidente priniesť na políciu práve ASAP Relli. People informuje, že Relli na výsluchu vysvetlil, prečo volal na 911 až dva dni po napadnutí. Vraj si chcel najskôr vybaviť právnika. 

Domov
Zdieľať
Diskusia