Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2023, 11:12
Čas čítania 1:00
Barbora Adamkovičová

VIDEO: Susedia českého futbalistu obviňujú z obťažovania fekáliami. Toto im odkázal

VIDEO: Susedia českého futbalistu obviňujú z obťažovania fekáliami. Toto im odkázal
Zdroj: Oktagon MMA
ŠPORT ALKOHOL ČESKÁ REPUBLIKA FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Z fekálnej kauzy si ťažkú hlavu nerobí, sám seba nazval „majstrom Fekálnikom“. Fanúšikovia si však myslia, že bol opitý.

Bývalý český futbalista Martin Fenin údajne svojich susedov obťažoval zvratkami a fekáliami. Do bytu si vraj vodí „podivných ľudí“ a okolie často rozhorčuje hlukom.

„Fenin je často opitý, párkrát ležal aj pred domom. Občas prespáva vo svojom čiernom mercedese v spoločných garážach, bohužiaľ sa potom pri jeho aute objavujú zvratky a fekálie. Je to bezohľadné hovädo, ktoré nám ničí dom,“ prehovorili rozhorčení susedia pre český Blesk.

Fenin o „fekálnej kauze“ týždeň mlčal, no v utorok sa verejne vyjadril vo videu na Instagrame. Reagoval na nápis v garáži, zverejnený denníkom Blesk, na ktorom bolo napísané: „Fenin, keď už vraciaš v garáži, tak si to po sebe aj uprac! Pokiaľ budeš znova robiť v noci bordel, voláme policajtov.“

„Tak blbý predsa nie som, aby som sa vys*al pred vlastným autom. Tá garáž je obrovská. Veľmi divné. Prečo by na mňa mali susedia volať policajtov, keď s policajtom žijem?“ odpovedal bývalý futbalový reprezentant a narážal tým na to, že práve jeho manželka je policajtka. Susedia však tvrdia, že tá sa od Fenina pre jeho vyčíňanie odsťahovala.

Odporúčané
Účinkoval v českom Milionárovi a za vyhraté peniaze si nakúpil vražedné zbrane. Lesný vrah mal nadpriemerné IQ a necítil emócie Účinkoval v českom Milionárovi a za vyhraté peniaze si nakúpil vražedné zbrane. Lesný vrah mal nadpriemerné IQ a necítil emócie 21. apríla 2024, 12:30

Vo videu sa z kauzy smeje a hovorí o sebe, že je „majster Fekálnik“. Fanúšikovia v komentároch pod príspevkom však upozorňujú na to, že evidentne nebol triezvy ani pri nahrávaní videa, v ktorom na fekálnu kauzu reaguje. „Hovoríš, ako keby si mal dvojku pod kožou,“ napísal jeden z nich. „Mal som minimálne tri promile,“ odpovedal na to bývalý futbalista, ktorý si z toho očividne ťažkú hlavu nerobí.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Fenin (@martin.fenin_official)

Domov
Zdieľať
Diskusia