Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
15. novembra 2023, 10:30
Čas čítania 3:00
Richard Balog

Jeseň v znamení štýlových tenisiek. Pozri sa na mäkučké samby od Wales Bonner, vintage model Puma Palermo či futuristické asicsy

Jeseň v znamení štýlových tenisiek. Pozri sa na mäkučké samby od Wales Bonner, vintage model Puma Palermo či futuristické asicsy
Zdroj: Adidas Originals
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

V online obchode Footshop nájdeš najčerstvejšie novinky zo sveta tenisiek, a to nielen od známych značiek. Vyber si svoj model.

Ak miluješ tenisky rovnako ako my v redakcii, potom si nájdeš v šatníku miesto na nový pár vždy, bez ohľadu na ročné obdobie.

V spolupráci s online obchodom Footshop sme vybrali 10 najatraktívnejších noviniek z posledných týždňov, medzi ktorými nájdeš napríklad diela návrhárky Wales Bonner pre značku Adidas Originals, znovuzrodený vintage model s logom Puma aj futuristickú lahôdku od Kika Kostadinova pre Asics.

V deň publikovania článku bola v online obchode Footshop akcia do výšky 25 % na vybrané produkty. Ceny jednotlivých tenisiek sú uvedené pred zľavou.
Pozri si všetky novinky v online obchode Footshop
Odporúčané
Sprievodca zimnými bundami na novú sezónu. Spoznaj siluety od The North Face, Adidas Originals alebo Stüssy Sprievodca zimnými bundami na novú sezónu. Spoznaj siluety od The North Face, Adidas Originals alebo Stüssy 8. novembra 2023, 9:00
Puma Palermo Leather
Zdroj: Footshop

Puma Palermo Leather    97,95 €

Vedenie spoločnosti Puma reaguje na celosvetový hype okolo tenisiek Adidas Originals Samba vlastným vintage modelom, ktorý v osemdesiatych rokoch nechýbal na žiadnom futbalovom štadióne.

Rovnako ako pôvodná verzia siluety Puma Palermo, aj aktualizovaná verzia nesie podpisový štítok značky na zvršku, konštrukciu v tvare písmena T a klasickú gumovú podrážku. Tenisky majú kožený základ so semišovými prekrytiami a dostupné sú aj v bielom vyhotovení za rovnakú cenu.

Puma Slipstream Lo Huskie
Zdroj: Footshop

Puma Slipstream Lo Huskie    120 €

Pri obuvi s logom spoločnosti Puma chvíľu zostaneme, a to vďaka ďalšiemu atraktívnemu vyhotoveniu modelového radu Slipstream Lo s podtitulom Huskie, ktorý stojí 120 eur. 

Vintage basketbalové tenisky získali atraktívne sfarbenie vo svetlých tónoch, kožený základ, semišové prekrytia, gumovú podrážku a grafický motív na päte. Pozitívne hodnotíme aj široké šnúrky, ktoré dodali obuvi súčasný vzhľad.

Adidas Originals Samba OG, Sporty & Rich
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Samba OG x Sporty & Rich    125 €

Populárna módna značka Sporty & Rich z Los Angeles pokračuje v oslavách ikonickej obuvi Adidas Originals Samba OG, ktorá kraľuje uliciam svetových metropol.

Kožený zvršok so saténovou podšívkou s kontrastnými tromi prúžkami v žltej farbe sa spája s odolnou gumovou podrážkou, zatiaľ čo logá oboch značiek v zlatej farbe dodali teniskám punc luxusu a výnimočnosti. 

Asics GT-2160
Zdroj: Footshop

Asics GT-2160    140 €

Zatiaľ čo pred približne piatimi rokmi nebol o tenisky Asics žiadny väčší záujem, v súčasnosti ich vidíme všade. 

Medzi novinkami v produktovom portfóliu online obchodu Footshop sme našli túto fresh verziu modelového radu Asics GT-2160, ktorý má sexy športové krivky postavené na mäkkej gumovej podrážke s vložkou OrthoLite®. V týchto teniskách zvládneš tisícky krokov denne bez problémov. 

Vans Vault Rowley XLT LX, Gallery Dept.
Zdroj: Footshop

Vans Vault Rowley XLT LX x Gallery Dept.    160 €

Perfektná je aj novinka od značky Vans Vault, ktorá predstavila spoluprácu s Gallery Dept., v podobe upravenej siluety Rowley XLT LX.

Tenisky sú ódou na trend Y2K a skateboardovú estetiku zo začiatku tisícročia, keď boli tenisky poriadne široké s hrubými šnúrkami. Podpis losangeleskej streetwearovej značky Gallery Dept. vidíme na jazyku tenisiek.

Odporúčané
Využi veľký jesenný výpredaj v online obchode Footshop. Toto je 20 štýlových kúskov, na ktorých naozaj ušetríš Využi veľký jesenný výpredaj v online obchode Footshop. Toto je 20 štýlových kúskov, na ktorých naozaj ušetríš 23. októbra 2023, 12:00
Adidas Originals Nylon Samba, Wales Bonner
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Nylon Samba x Wales Bonner    180 €

Wales Bonner patrí medzi najlepšie mladé návrhárky v odevnom priemysle a v rámci spolupráce so značkou Adidas Originals predstavila skvelú kolekciu na sezónu jeseň/zima 2023. 

Bonner pretvorila futbalovú siluetu z archívov Adidasu za pomoci technických inovácií a elegantného štýlu. Na teniskách sa vynímajú charakteristické tri prúžky a vrstvy, ktoré v kombinácii s nylonovým zvrškom vyzdvihujú pôvodný vzhľad modelového radu Samba. Cena je rovných 180 eur.

Saucony Progrid Omni 9
Zdroj: Footshop

Saucony Progrid Omni 9    190 €

Spoločnosť Saucony si zaslúži viac pozornosti, ako dostáva, keď vo svojom portfóliu ukrýva množstvo klenotov vrátane tenisiek Progrid Omni 9.

Štýl tenisiek Saucony Progrid Omni 9 má zvršok z kovovej sieťoviny a technológiu Progrid v jednotke podrážky pre super stabilizovaný krok pri pohybe mestom. Tieto retro športové tenisky sú dokonalým doplnkom do tvojej každodennej rotácie.

New Balance 9060
Zdroj: Footshop

New Balance 9060    190 €

Jeden z najlepších nových štýlov od spoločnosti New Balance sa teší obrovskej popularite medzi mladými ľuďmi, a ak chceš držať krok s dobou, mal/-a by si si zabezpečiť svoj pár.

Tenisky New Balance 9060 majú výrazné línie zahalené do kombinácie sivého semišu a syntetických tkanín, ktoré stoja na masívnej gumovej podrážke v rovnakých farebných tónoch. V zbierke ich môžeš mať za 190 eur vrátane doručenia.

Adidas Originals Samba, Wales Bonner
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Pony Tonal Samba x Wales Bonner    200 €

Wales Bonner trafila svojimi novými návrhmi klinec priamo po hlavičke. Tenisky Adidas Originals Samba Pony Tonal sú spojením kreatívnej energie a individuality. Sú inšpirované kultovým dizajnom a kombinujú prvotriedny kožený zvršok a imitáciu srsti s gumovou podrážkou, pričom nechýbajú charakteristické tri prúžky v tmavočervenom vyhotovení.

V predaji je aj minimalistická čierno-biela verzia za rovnakú cenu.

Asics Gel-Teremoa, Kiko Kostadinov
Zdroj: Footshop

Asics Gel-Teremoa x Kiko Kostadinov    250 €

Rovnako ako Wales Bonner, aj Kiko Kostadinov patrí medzi talentovaných návrhárov, ktorých prácu dlhodobo obdivujeme.

Úplne nová silueta Asics Gel-Teremoa je vyrobená zo syntetickej kože a má nekompromisné vizuálne kódy z budúcnosti s technickými inováciami. Futuristické línie sú v ostrom kontraste s farebnou schémou v zemitých tónoch, čo nás baví. Cena je presne 250 eur.

Pozri si všetky novinky v online obchode Footshop
Odporúčané
15 vrchných vrstiev pre mužov aj pre ženy, do ktorých sa oplatí investovať túto sezónu    15 vrchných vrstiev pre mužov aj pre ženy, do ktorých sa oplatí investovať túto sezónu 9. októbra 2023, 13:00
Domov
Zdieľať
Diskusia