Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Zlatý Bažant.
7. novembra 2023, 15:30
Čas čítania 1:16
Sponzorovaný obsah

Slovenská hokejová reprezentácia získala „zlato“. Obľúbená značka Slovákov sa stala novou posilou nášho hokejového tímu

Slovenská hokejová reprezentácia získala „zlato“. Obľúbená značka Slovákov sa stala novou posilou nášho hokejového tímu
Zdroj: Unsplash/ Patrick Fore
ŠPORT HOKEJ PIVO ŠPORT
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Nový partner Slovenského zväzu ľadového hokeja „vybehne“ na ľad už 9. novembra na Nemeckom pohári.

Zlatý Bažant formuje pivný trh a môže sa pochváliť aj prívlastkom obľúbené pivo na Slovensku. Preto sa spája s jedným z najsledovanejších slovenských športov – ľadovým hokejom. Spolu vytvoria pre fanúšikov nerozlučný tandem, a to ako na štadiónoch, tak aj pred TV obrazovkami. Zlatý Bažant prináša zlato v podobe chuti a zároveň verí, že sa tento najcennejší kov podarí získať za športový výkon aj našim hokejistom.

zlaty bazant,hokej
Zdroj: Zlatý Bažant

„Je pre nás cťou byť partnerom Slovenskej hokejovej reprezentácie. Zlatý Bažant je hrdým fanúšikom slovenského hokeja, a preto je pre nás podpora tohto športu prirodzeným krokom. Navyše k hokeju neodmysliteľne patrí aj pivo, a preto sme veľmi radi, že práve naša najpredávanejšia slovenská pivná značka dostáva status oficiálne zlato slovenského hokeja,“ hovorí marketingový riaditeľ spoločnosti Heineken Slovensko Robert Kubička.

Zlatý Bažant s našou reprezentáciou prvýkrát vybehne na ľad už 9. novembra na Nemeckom pohári v meste Landshut. Domácu premiéru bude mať na vianočnom Kaufland cupe. Fanúšikov poteší aj na Slovenskom pohári, kde si ho budú môcť vychutnať vo fanzónach. „Veríme, že vďaka Zlatému Bažantovi si všetci omnoho viac užijú momenty zo zápasov, či už priamo na športoviskách, alebo doma v kruhu priateľov,“ dodáva Robert Kubička.

zlaty bazant
Zdroj: zlaty bazant

„Vítame Zlatý Bažant v slovenskej hokejovej rodine. Tešíme sa, že sme spoločne našli prepojenie a že sa táto tradičná značka podpíše pod rozvoj hokeja u nás. Spoločnosť Heineken prišla so skvelým nápadom spolupráce, pri ktorom nezabudla ani na fanúšikov, ktorí sú pevnou súčasťou slovenského hokeja. Veríme, že naša spolupráca prinesie viacero úspechov na ľadovej ploche a fanúšikom mnoho nezabudnuteľných zážitkov,“ povedal generálny sekretár SZĽH Miroslav Lažo.

Nový ležiak Zlatý Bažant 12 %

Ležiak Zlatý Bažant 12 % od uvedenia na jar tohto roka presviedča čoraz viac Slovákov o tom, že aj doma vieme variť kvalitné pivo, ktoré svojím chuťovým profilom napĺňa očakávania najnáročnejších spotrebiteľov. Spojenie poctivého slovenského piva s naším najobľúbenejším športom by mohlo byť dobrým štartom do nadchádzajúcej sezóny seniorskej hokejovej reprezentácie. „Na zdravie, Slováci, a na nové lepšie hokejové časy!“

Domov
Zdieľať
Diskusia