Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2023, 14:41
Čas čítania 0:58
Dominik Vetrák

Takto vyzerá počítačová hra za 600 miliónov dolárov. Star Citizen odhaľuje svoju singleplayerovú kampaň Squadron 42

Takto vyzerá počítačová hra za 600 miliónov dolárov. Star Citizen odhaľuje svoju singleplayerovú kampaň Squadron 42
Zdroj: Star Citizen
TECH STAR CITIZEN
Uložiť Uložené

Squadron 42 je už z hľadiska herných funkcií hotový. Vývojári chcú hru dokončiť v najbližších rokoch.

Herní vývojári zo štúdia Cloud Imperium Games odhalili takmer polhodinu záberov na singleplayerovú hru Squadron 42, ktorá je súčasťou rozšíreného vesmíru chystanej hry Star Citizen. 

Tvorcovia oznámili, že z hľadiska herných funkcií je titul hotový a musia ho už len doladiť. Otázkou ostáva, ako je na tom s obsahom a či už tvorcovia vytvorili dostatok misií, úloh a ďalších vecí, ktoré musia hráči v hre splniť. Tak či onak, vydanie Squadron 42 zaberie ešte niekoľko rokov.

Už teraz sa však hráči môžu pokochať na detailných záberoch vesmíru, vesmírnych lodí a na krásne modely postáv. Je nemožné prehliadnuť, že niekoľko postáv v hre stvárnili hollywoodske hviezdy, ako napr. Gary Oldman, Mark Hamill, Gillian Anderson, Mark Strong, Liam Cunningham, Andy Serkis, John Rhys-Davies, Henry Cavill či Ben Mendelsohn.

Odporúčané
RECENZIA: Spider-Man 2 na PS5 – najlepšia superhrdinská hra histórie, ktorej však chýbajú ambície RECENZIA: Spider-Man 2 na PS5 – najlepšia superhrdinská hra histórie, ktorej však chýbajú ambície 16. októbra 2023, 16:00

V Squadron 42 bude možné viesť vesmírne bitky vo vesmírnych lodiach, okrádať ďalších vesmírnych štvancov, zúčastniť sa na prestrelkách a riešiť priestorové hádanky. 

Star Citizen je ambiciózna počítačová hra odohrávajúca sa vo vesmíre. Veľkolepé sci-fi vzniká už viac ako 10 rokov a jeho tvorcovia na jeho dokončenie vyzbierali už viac ako 600 miliónov dolárov. Na porovnanie, vytvorenie GTA V stálo 260 miliónov dolárov a The Last of Us: Part II zase 220 miliónov dolárov. 

Star Citizen však nie je zďaleka hotový ani po viac ako 10 rokoch vývoja a 600-miliónovej investícii (je to najdrahší crowdfundingový projekt v histórii). Dátum vydania tvorcovia doteraz ani len nenaznačili.

Domov
Zdieľať
Diskusia