Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2023, 12:33
Čas čítania 0:56
Dominik Vetrák

Unikli prvé fotky z nakrúcania Deadpoola 3. Vo filme bude údajne viacero verzií Deadpoola, všetci X-Meni a veľké prekvapenia

Unikli prvé fotky z nakrúcania Deadpoola 3. Vo filme bude údajne viacero verzií Deadpoola, všetci X-Meni a veľké prekvapenia
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY DEADPOOL 3
Uložiť Uložené

Deadpool 3 sa už naplno nakrúca. Fanúšikov údajne čaká množstvo prekvapení a cameo rol.

Marvel Studios v týchto týždňoch naplno nakrúca Deadpoola 3. Film vyjde v máji 2024, a teda šesť mesiacov skôr, než štúdio Disney pôvodne plánovalo. Z nakrúcania sa už na internet dostali prvé fotky, ktoré zachytávajú jemne upravený Deadpoolov kostým.

Okrem toho sa na internete objavuje stále viac a viac špekulácii o príbehu. Už dlhšie vieme, že jeho súčasťou bude organizácia TVA, ktorá v marvelovskom svete sleduje cestovanie multivesmírom a zmeny v časových líniách.

Odporúčané
10 najočakávanejších hier do konca roka 2023 10 najočakávanejších hier do konca roka 2023 6. júla 2023, 12:30

Film má byť čiastočne o multivesmíre a alternatívnych dimenziách naprieč Marvelom. Podobne ako v snímke Doctor Strange: In the Multiverse of Madness, aj v tomto filme majú byť viaceré verzie známych postáv v cameo rolách a množstvo ďalších prekvapení. Medzi nimi má byť napríklad aj Ben Affleck v role Daredevila (Affleck hral Daredevila vo filme z roku 2003) či Channing Tatum ako Gambit (Channing plánoval hrať túto postavu celé roky, ale nikdy to nevyšlo). 

Známy marvelovský insider z Twittera menom MyTimeToShine, ktorý o očakávaných filmoch prezrádza tajomstvá, tvrdí aj to, že vo filme budú viaceré verzie Deadpoola a Wolverina. Očakávaná je aj prítomnosť viacerých členov X-Men tímu z pôvodných filmov. Ak sa to všetko potvrdí, bude to ako Doctor Strange 2 na steroidoch. 

Domov
Zdieľať
Diskusia