Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Najzaujímavejšie outfity z Cannes 2023. Červený koberec ovládli muži, Irina Shayk aj Scarlett v podprsenke

7. Manuel Ríos

Na eleganciu a minimalizmus, naopak, tento rok stavil španielsky herec Manuel „Manu“ Ríos, ktorého môžeš poznať z úspešného seriálu Elite na Netflixe. Herec sa predviedol v hodvábnej blúzke slonovinovej farby, ktorej na zaujímavosti pridával sexi výstrih a plisovaná šerpa. Vrchný diel rovnako ako kontrastné čierne nohavice pochádzajú z najnovšej kolekcie luxusného módneho domu Saint Laurent.

O jeden z najlepších mužských lookov na červenom koberci v Cannes sa postaral španielsky herec Manuel Ríos. Hviezda a idol seriálu Elite stavila na eleganciu a minimalizmus, no zároveň mu nechýbala poriadna dávka sexepílu.
O jeden z najlepších mužských lookov na červenom koberci v Cannes sa postaral španielsky herec Manuel Ríos. Hviezda a idol seriálu Elite stavila na eleganciu a minimalizmus, no zároveň mu nechýbala poriadna dávka sexepílu. Zdroj: Getty Images/Stephane Cardinale – Corbis/Corbis

Výbornou voľbou, ktorá oživila Ríosov outfit, je aj masívny náhrdelník Panthère z roku 1998. Luxusný šperk od značky Cartier je vyrobený z diamantov a 18-karátového bieleho zlata. Aj tento look z červeného koberca v Cannes dokazuje, že minimalizmus a čierno-béžová kombinácia majú vo svete módy nadčasové postavenie a stále dokážu vyzerať zaujímavo. Hercovi to neskutočne svedčalo a my mu dávame pomyselných desať bodov z desiatich.

8. Elsa Hosk

34-ročná kráska a topmodelka Elsa Hosk sa v Cannes postarala o vskutku surrealistický, odviazaný a zároveň romantický módny počin. Na prestížnom červenom koberci sa totiž ukázala v 3D dizajne od Viktor & Rolf. Bledomodrá korzetová róba s dvoma pastelovými mašľami sa diagonálne odkláňala od postavy modelky a nápadito odkrývala bledoružový, rovnako korzetový živôtik. Stylistka Dani Michelle zvolila pre modelku líčenie v ladiacej farebnej palete a ležérny bubble bob cut, vďaka čomu Elsa pôsobila ako moderná Popoluška na bále. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dani Michelle (@danixmichelle)

Avšak avantgardný model z kolekcie Late Stage Capitalism Waltz jar/leto 2023 v sebe nesie oveľa viac ako len rozprávkový podtón. Ako podotýka Grazia Magazine, šaty modelky môžu byť chápané aj ako symbol provokácie tých, ktorí nedajú dopustiť na klasické siluety a dlhoročnú kultúru v Cannes.

Práve tá vyzýva zúčastnených, aby stavili na ten najvyšší stupeň luxusu a nenechali nič na náhodu. Hoci sa Elsa ukázala v elegantnejšom svetle ako Irina Shayk, jej šaty nemajú o nič menší nádych rebelstva.

9. Dua Lipa & Romain Gavras 

Aj keď sme ťa o jednej z najsexi a zároveň najlepšie oblečených dvojíc v Cannes – Dua Lipe a Romainovi Gavrasovi informovali už v piatkovom Fresh Buzze, nový hollywoodsky párik sa prebojoval aj na Refresher zoznam najzaujímavejších outfitov z Cannes. Dvojica stavila na dramatickosť čiernej farby, elegantné línie a zvodné pohľady. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Hoci to Romain so stylingom „neprehnal“ a očividne prenechal priestor svojej láske, v bielej košeli a klasickom čiernom obleku s kravatou vyzeral ako vhodný kandidát na Jamesa Bonda. Jeho „Bond girl“ Dua zase zvolila saténové čierne šaty od Céline, ktorým na zaujímavosti pridal strih na jedno plece a výstrihy v oblasti živôtika. Napriek tomu, že šperky od Tiffany & Co. zohrali dôležitú úlohu pri speváčkinom looku, jedným z najvýraznejších doplnkov bola jej nová ofina. Podtón rebelstva dodali hviezde aj početné tetovania, ktoré sú jej charakteristickým a nezameniteľným znamením. 

10. Jennifer Lawrence

Ak niekoho môžeme titulovať pojmom kráľovná červených kobercov, je to nepochybne herečka Jennifer Lawrence. Hollywoodska hviezda, ktorá sa v minulosti ukázala v róbe Christiana Diora, nespravila výnimku ani na tohtoročnom festivale v Cannes, kde stavila na silu červenej farby. Vďaka nariasenému dekoltu a splývavej skladanej sukni s dlhou vlečkou získali šaty na ramienka prvky jedinečnosti. Neodmysliteľnou súčasťou róby bola aj elegantná štóla, s ktorou sa herečka pri pózovaní poriadne vyhrala.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Fashion ⭐️ Celebrities ⭐️ (@fashionfortrends)

Nesmierne vhodnou voľbou je jednoduchý účes v podaní rozpustených rovných vlasov a jemný mejkap. Hoci Jennifer nepotrebuje veľa k tomu, aby vyzerala dobre, tento trik zo strany stylistov pomohol dať vyniknúť už aj tak výrazným šatám.

11. Gigi Hadid

Náš zoznam by azda ani nemohol byť kompletný bez modelky Gigi Hadid. Fashionistka, ktorú často skloňujeme v našej módnej rubrike, predviedla v Cannes veľmi elegantný look s nádychom klasického Hollywoodu. Béžová róba na mieru od Zaca Posena bez ramienok mala korzetový živôtik a spodný diel so štruktúrou rybieho chvosta. Nenápadnú, no vďaka strihu skutočne sexi róbu zladila Gigi s premysleným blond účesom, jemným mejkapom a hnedým leskom na pery.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid Source (@mydreamgigi)

Ako uvádza portál InStyle, inšpiráciou pre tento look bola práve Gigina sestra Bella, ktorá si podobný model šiat v duchu Y2K módy obliekla ešte v roku 2018. Kým Bella zvolila výraznú ružovú a značku Jean Paul Gaultier, Gigi stavila na jemnejší, no o nič menej pútavý vzhľad a znovu raz dokázala, že aj v jednoduchosti je krása.

12. Moses Sumney

To, že muži čoraz viac siahajú po ženských siluetách a trendom posledných rokov sú práve unisex modely, dokázal v Cannes aj ghansko-americký spevák, skladateľ a blízky priateľ Lily-Rose Depp Moses Sumney. Na premiére The Idol sa totiž ukázal v dizajne na mieru od AMI, v ktorom vynikla skvelá postava a vyberaný vkus hviezdy. Jeho outfit by sme skrátka zhrnuli jedným jediným slovom – hot.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by • Moses Sumney (@moses)

Moses sa totiž predviedol v klasických čiernych nohaviciach a trblietavej košeli s viazaním na páse, ktoré dramaticky siahalo až na zem. Ako spevák prezradil v rozhovore pre Interview Magazine, top s výstrihom odhaľujúcim jeho hruď tvorila hodvábna šifónová látka s prvkami trblietavého lurexu. Výborná kombinácia farieb, šperkov od Boucheron a fantastické stvárnenie na červenom koberci. Treba uznať, že muži zo šoubiznisu sa tento rok s outfitmi poriadne vyhrali!

Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia