Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je PR správa spoločnosti Huawei.
13. apríla 2023, 15:00
Čas čítania 2:09
Sponzorovaný obsah

Super štýl, odolnosť a dlhá výdrž batérie. Huawei predstavil nové inteligentné hodinky WATCH Ultimate

Super štýl, odolnosť a dlhá výdrž batérie. Huawei predstavil nové inteligentné hodinky WATCH Ultimate
Zdroj: Huawei
TECH HUAWEI TECHNOLOGICKÉ NOVINKY
Uložiť Uložené

Hodinky disponujú skvelými funkciami, ktoré využiješ počas bežného dňa a pod hladinou vody.

Firma Huawei predstavila nové hodinky WATCH Ultimate, ktoré sú stelesnením spojenia tradície a smart funkcií. Ak si túžil po smart hodinkách, ktoré sa hodia na každú príležitosť a zároveň majú dlhú výdrž batérie, máme pre teba päť zaujímavých inovácií, ktoré nájdeš v tomto novom členovi produktovej rodiny Huawei.

1. Vyrobené z prvotriednych materiálov

Telo hodiniek WATCH Ultimate sa môže pochváliť zirkónovou zliatinou, čo je najtvrdší, no zároveň najľahší dostupný materiál. Zirkónová zliatina sa používa v prémiových hodinkách, no prvýkrát sa objavila v hodinkách typu smart. Tento materiál je pevnejší a tvrdší ako nehrdzavejúca oceľ, čo zaručí výdrž zariadenia pri intenzívnych fyzických aktivitách a zároveň si WATCH Ultimate zachovajú štýlový vzhľad. 

Štýlové, elegantné a zároveň aj smart.
Štýlové, elegantné a zároveň aj smart. Zdroj: Huawei

Toto odolné telo dopĺňa nano-tech keramický rám, ktorý dodáva hodinkám zvýšenú odolnosť proti poškriabaniu a korózii. Ciferník je chránený zafírovým sklíčkom, ktoré hodinkám dodáva luxusný lesk a dodatočnú ochranu. Remienok HNBR je flexibilný, ale pevný a má vlastnosti proti opotrebovaniu a vode. WATCH Ultimate si vieš zaobstarať v dvoch prevedeniach – Expedition Black a Voyage Blue.

2. Ponor do 100 metrov

Tieto hodinky nie sú len štýlovým doplnkom, ktorý ukazuje čas. WATCH Ultimate majú vlastnosti, ktoré umožňujú dobrodruhom potápať sa v hlbinách vôd. Po absolvovaní testov odolnosti voči vode a štandardných testov na potápačské vybavenia sú hodinky plne certifikované na preskúmanie hĺbok.

Hodinky ako stvorené pre potápačov.
Hodinky ako stvorené pre potápačov. Zdroj: Huawei

Smart hodinky dosahujú vďaka špeciálnej vrstve vodného filtra vodotesnosť 10 ATM, čo znamená, že sa môžeš s nimi potápať až do hĺbky 100 metrov. Okrem iného majú na spodnej strane zabudovaný mikrofón a reproduktor, o ktoré sa vďaka dobrej odolnosti voči vode nemusíš báť. 

3. Až štyri režimy potápania 

Okrem potápania sa do hĺbky 100 metrov poskytujú hodinky WATCH Ultimate štyri režimy pre potápačov: rekreačný potápačský ponor, technický potápačský ponor, voľný ponor a meradlo. Tieto módy sú skvelé pre ambicióznych potápačov, pre ktorých je objavovanie zákutí vôd. 

WATCH Ultimate poslúžia ambicióznym a profesionálnym potápačom.
WATCH Ultimate poslúžia ambicióznym a profesionálnym potápačom. Zdroj: Huawei

Režim potápania poskytuje profesionálne údaje o ponore vrátane hĺbky, rýchlosti, teploty či ďalších iných fyziologických parametrov. Hodinky WATCH Ultimate využívajú Bühlmannov algoritmus a dokážu zobrazovať Gradient Factor, OT+3 a +OD+5, čím poskytujú pokročilým dobrodruhom dôležité informácie pri podmorskom objavovaní.

Freediving režim disponuje informáciami o hĺbke, rýchlosti a teplote tak, aby boli vždy na dosah ruky používateľa. Potápači môžu vyskúšať aj tréning apnoe a tréningový režim so zadržaním dychu. Ďalšou inovatívnou vlastnosťou hodiniek je funkcia pozostávajúca z až 20 typov pripomienok a vstavaného vibračného „bzučiaka“, ktorý zaisťuje komplexnú ochranu potápača.

4. Pri turistike sa nestratíš

Vďaka WATCH Ultimate sa nestratíš, či už si v lese, alebo na turistike. Hodinky poskytujú funkciu dvojfrekvenčného päťsystémového GNSS na presné určovanie polohy za každých okolností. Taktiež podporujú podrobné zobrazenie údajov pre používateľa vrátanie nepretržitého označovania bodov polohy, trasových bodov a tréningových programov.

Monitorovanie životných funkcií je pre zdravie dôležité.
Monitorovanie životných funkcií je pre zdravie dôležité. Zdroj: Huawei

Samozrejmosťou je aj zobrazovanie zdravotných údajov ako kyslík v krvi a srdcová frekvencia. Tieto dáta sú spojené s informáciami o životnom prostredí, ako je nadmorská výška, tlak vzduchu, výstrahy pred nepriaznivým počasím a o východe a západe slnka.

5. Bleskové nabíjanie a výdrž

V neposlednom rade majú smart hodinky WATCH Ultimate funkciu rýchleho nabíjania, ktoré je až o 29 % rýchlejšie oproti predchádzajúcej generácii Huawei. Zariadenie sa dokáže už za 10 minút nabiť na 25 % a do úplného nabitia na 100 % mu stačí hodina. Okrem iného, batéria hodiniek sa môže pochváliť super výdržou – na jedno nabitie môžu fungovať až dva týždne.

Kúp si smart hodinky WATCH Ultimate
WATCH Ultimate sú spoločníkom pre každého, kto miluje dobrodružstvo a klasický dizajn tradičných hodiniek.
WATCH Ultimate sú spoločníkom pre každého, kto miluje dobrodružstvo a klasický dizajn tradičných hodiniek. Zdroj: Huawei
Domov
Zdieľať
Diskusia