Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
28. marca 2023 o 10:05
Čas čítania 0:24

Špekulácie o vražde Tupého vyvracia policajná akadémia. Vyjadrila sa k fámam, že zamestnáva podozrivého z miesta činu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podľa Akadémie Policajného zboru ide vraj len o zhodu mien.

Akadémia Policajného zboru v Bratislave odmietla medializovanú informáciu, že jeden z aktérov v prípade vraždy študenta Daniela Tupého na nej pôsobí. TASR o tom informovali z kancelárie rektorky Lucie Kurilovskej.

Prečítaj si, ako neonacisti v Bratislave v 90. rokoch a začiatkom milénia útočili na ľudí.


„Ide o zhodu mien a v žiadnom prípade náš zamestnanec s iniciálkami V. M. nebol aktérom tohto prípadu,“ píše sa v stanovisku.


Tupého zavraždili 4. novembra 2005 v bratislavskom parku na Tyršovom nábreží. Na študentov zaútočila skupina mužov, zločin vyvolal množstvo reakcií odsudzujúcich násilie a prejavy neonacizmu. Národná kriminálna agentúra obvinila v prípade vraždy advokáta Adama Puškára, je vo väzbe.

28. marca 2023 o 9:14 Čas čítania 1:51 Nové detaily v prípade advokáta Puškára obvineného z vraždy Tupého. Rigorózku písal na tému, ktorá dnes vyznieva paradoxne Nové detaily v prípade advokáta Puškára obvineného z vraždy Tupého. Rigorózku písal na tému, ktorá dnes vyznieva paradoxne
Domov
Zdieľať
Diskusia