Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
23. marca 2023 o 7:41
Čas čítania 0:35

Marian Kočner sa čiastočne priznal v známych kauzách. O týchto prípadoch sa pred policajtmi rozhodol povedať pravdu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Kočnerov advokát však odmieta, že by spolupracoval s políciou.

Marian Kočner sa čiastočne priznal vo viacerých prípadoch, v ktorých dlhodobo čelí obvineniam. Informuje o tom portál tvnoviny.sk. Podľa medializovaných informácií sa Kočner, ktorý je odsúdený za kauzu zmenky, priznal v prípadoch Víchrica a Búrka.

V rámci týchto prípadov polícia v minulosti zadržala niekoľko sudcov bratislavských súdov vrátane Moniky Jankovskej. Aktuálne sa Kočner čiastočne priznal v prípadoch, v ktorých figuruje bývalý sudca Vladimír Sklenka. Aj tento sudca podľa obžaloby prijímal od Kočnera pokyny a úplatky, na základe ktorých rozhodoval podľa jeho konkrétnych požiadaviek.

Viac detailov prezradiť nechcú

Podľa Kočnerovho advokáta Mareka Paru však viac detailov zatiaľ nebudú prezrádzať. Zatiaľ tak nie je jasné, do akej miery Kočner prípady objasňuje.

Kočner chce podľa advokáta hovoriť aj v ďalších prípadoch, Para však zdôrazňuje, že výpovede pred vyšetrovateľom neznamenajú, že Kočner s políciou spolupracuje.

Kočner strávil na NAKA už minimálne dva dni, vraj chce povedať pravdu a uviesť veci na pravú mieru.

Marian Kočner obvinený z objednania vraždy Jana Kuciaka.
Marian Kočner obvinený z objednania vraždy Jana Kuciaka. Zdroj: TASR/Michal Svítok
Domov
Zdieľať
Diskusia