Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. marca 2023, 9:18
Čas čítania 0:44
Tímea Krauszová

Otec za trest donútil 11-ročného syna hrať videohry celých 17 hodín bez spánku. Bizarný dôvod vás prekvapí

ZAUJÍMAVOSTI HRY
Uložiť Uložené

Zvláštny spôsob výchovného trestu zvolil otec 11-ročného chlapca z čínskeho Šen-čenu.

Otec svojho syna prichytil, ako sa hrá na mobile o jednej ráno, napriek prísnej večierke a zákazu hrať sa v noci. Rozhodol sa dať mu príučku a dieťa donútil hrať videohry celých 17 hodín. Trest podľa Ladbible odvolal, až keď sa chlapec rozplakal.

Slzy od vyčerpania

Namiesto toho, aby synovi telefón zobral, sa muž rozhodol potrestať ho práve jeho obľúbenou aktivitou. O nezvyčajný spôsob výchovy sa podelil na čínskej sociálnej sieti Douyin (tamojšia verzia Tiktoku). Na videu vidno, ako syna prebúdza po tom, čo zaspal na stoličke.

Hrať hry musel od jednej ráno do šiestej večer. Počas celého dňa ho otec budil, ak náhodou zaspal, a prestať mohol až vo chvíli, keď sa dieťa rozplakalo a sľúbilo, že sa bude správať inak. Hoci otec ukážky svojho výchovného štýlu zavesil na internet, vo videu varuje rodičov, aby niečo podobné doma neskúšali. V jeho prípade to vraj bola posledná možnosť. So synom sa napokon dohodli na časovom limite pre videohry.

Domov
Zdieľať
Diskusia